luni, 14 aprilie 2014

Friteuza ideal inox

Friteuza ideal inox

Friteuza profesionala - LINIA 630. Descriere: Culoare: Argint. Material: Din oţel inoxidabil. Dimensiune: Aproximativ.


Ideal pentru prezentarea produselor . In pretul echipamentului nu sunt incluse: gratar, friteuza , aparat mentinut . Reviews Cei mai ordinari tepari. Este ideal pentru prajit cartofi pai, crochete, bilute de branza pane , inele de ceapa pane, peste pane. Termostat reglabil,Led functionare,capac inox.


Te intereseaza sa cumperi cea mai buna friteuza din inox la un pret atractiv? W, negru la pretul de 469. Aparat din inox pentru feliat cartofi, morcovi. Aparat clatite profesional – echipamentul ideal pentru prepararea desertului verii. Echipamente de elita pentru bucatarii de top, friteuza automata.


Friteuza ideal inox

Ideala pentru peste si fructe de mare. Cupă, un set cuțite din inox. Foarte ușor de curățat. Diferite dimensiuni de fulgi . Facalet pentru modelat martipanul este ideal pentru modelarea martipanului.


V-ati saturat ca nu puteti. Aceasta friteuza este ideala pentru ca una sau doua persoane sa se poata bucura de gustari delicioase in orice moment al zilei. Tefal One Filtra Inox FF175D.


Friteuza ideal inox

Hota - alegeti cel mai potrivit Hote din ofertele magazinelor online dupa producatori, dupa cele mai cautate Hota sau dupa pret. Aparatul este ideal pentru caramelizarea, alunelor, fructelor uscate, a nucilor, . Prajitor de paine orizontal. WPrăjitor plat, ideal pentru orice tip de. Tigaie multifunctionala electrica Zass ZMFC 0 1W, friteuza cu aburi.


Fabricată din oţel cromat, piesele de încălzire fabricate din inox. Piesa detaşabilă posedă o protecţie adiţională care opreşte friteuza atunci când este. Masina profesionala de inghetata, din inox , izolatie din poliuretan,.


Masina combi pentru inghetata, model COMBIGEL ideala pentru spatiile mici, . Scoateți cu atenție din friteuză recipientul de inox cu ulei sau grăsime. FRITEUZA DE BANC SIMPLA 1X8L,gratar,grill, friteuza ,friteusa, . Carcasa din otel inoxidabil, maner cu prindere usoara, capacitate . Oţelurile inoxidabile sunt acele aliaje pe bază de fier, crom şi carbon care pot conţine şi alte elemente, cum ar fi Ni, Mo, Si etc. FRIGGITRICE ELETTRICA INOX PROFESSIONALE Friggitrice elettrica.


Un frigider excelent, . IDEAL INOX , are ca obiect de activitate PRODUCEREA si distribuirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare