marți, 2 septembrie 2014

Gaini australorp arges

Gaini australorp arges

Australorp în Arges OLX. Vand oua australorp ,brahma,pheonix gasca incubat. Am culori : negru, albastru s. Dambovicioara Arges Telefon validat. Găsește rapid cele mai bune oferte pentru Gaini australorp de vanzare pe Oferte360.


Gaini australorp arges

Piteşti, Județul Argeș. Daca da, puteti sa le trimiteti prin curier in Arges cu plata ramburs? Aveti de vanzare oua pentru incubat sau pui de gaina din rasa australorp ? Aurel Anghel, a cărui crescătorie de păsări exotice se află în Răteşti, judeţul Argeş , spune că a cumpărat primele exemplare anul trecut din . Pasarile sunt de anul trecut si acum au inceput . Vand din gospodarie proprie carne de gaina , de cocos si de pui.


Pentru asta iti trebuie un amestec de cereale corespunzator. Citeste in continuare si vei afla reteta noastra de uruiala pentru gaini , curcani si . Mai multe familii sau găini separat. Cocoși separat nu doresc. Familie minim găini și un . Pui de gaina din rase diferite de vanzare direct din gospodariile oamenilor, prin.


Gaini australorp arges

Arges , pui de gaina Bihor, pui de gaina Botosani, pui de gaina. Vedea, Arges , Romania. Acum zile - Vând ouă găină pentru incubat, rasa australorp , cele mai outoare.


Argeş , prin cererea depusă la APM Argeş a solicitat autorizaţie . Este rasa de găini campioană la ouat- 3de ouă în 3zile. Numele acestei rase a fost dat de denumirea organizației de unde provine rasa . You can also get suggestions for: gaini araucana pitestigaini araucana pozegaini araucana sunphotogaini australorp gaini australorp arges gaini australorp .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare