marți, 11 noiembrie 2014

Aragaz electric electrolux

Suplimentar la toate functiile standard ale cuptorului, functia PlusSteam a acestui aragaz foloseste abur pentru a crea o culoare mai apetisanta si stralucitoare, . Cumpara aragaz electric electrolux online pe eMAG. Gasesti mai mult decat crezi! Comanda si ai livrare si retur . Livrare pana la usa casei tale.


Aragaz electric electrolux

Aprindere electrica ‎: ‎Nu Putere zone de gatit ‎: ‎Frontal stanga: Marcaj gr. Material suprafata: Vitroceramica. Capac pentru plita: Sticla. Pericol de incendiu şi electrocutare.


Toate conexiunile electrice trebuie realizate de către un electrician calificat. Anunță-mă când va fi disponibil produsul. Nu are nici o urma de zgarieturi pe placa vitroceramica si . Cuptorul nu a fost niciodata utilizat.


Aragaz electric electrolux

Maşini de gătit de sine stătătoare Vieffetrade. Aragaz electric ELECTROLUX EKC52950OX la preț avantajos la BigShop. Achitare în rate sau în credit. Plătești numai după ce deschizi . Aragazuri electrice de la 0lei în magazin online PandaShop. RON - compara ofertele din magazine!


Acestea sunt aragaze cu plita pe gaz si cuptor electric si sunt deosebit de versatile. Electrolux RKK61380OW Bucătărie alături de cm. Timbru verde inclus in pret: 15. Aparatul trebuie legat la mpmntare.


Verificai dac informaiile de natur electric , specificate pe plcua cu datele tehnice, co www. Haushaltsgroßgeräte bei bei MediaMarkt kaufen. Waschmaschinen, Kühlschränke, Geschirrspüler und mehr im Onlineshop oder im Markt vor Ort entdecken.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare