vineri, 13 martie 2015

Gaini brahma herminat deschis

Gaini brahma herminat deschis

BRAHMA herminat deschis cocosi, pui si oua incubatie, oua pt. Laceni, judetul teleorman. Crescător păsări de rasă vând ouă găini brahma herminat deschis pentru incubat. Trimit oriunde în țară în condiții foarte bune. Mai multe detalii doar la telefon . CACHORROS PERRO DE AGUA ESPAÑOL DE LA CAMADA BLEY CON UN MES DE VIDA.


Gaini brahma herminat deschis

Vand oua pentru incubator din rasa brahma herminat deschis tinute in conditii optime. Tin sa mentionez ca gainile sunt tinute in mediu inchis. VAND PUI DE GAINA BRAHMA HERMINAT DESCHIS SI GALBEN de la magazine cu 1 calificative pozitive si livrare din stoc. Vizualizați profilul meu complet . Aveti posibilitatea de a alege . Exemplare rasă pură atent selectate, vaccinate și deparazitate.


Găinile sunt foarte valoroase, preţul unui ou este de lei bucata,. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru gaina brahma herminat deschis. Obtine pretul cel mai bun pentru gaina brahma herminat deschis. La curcă, găină şi rață sunt mai frecvente localizările hepatice şi. Am pui brahma herminat deschis pe mai fac luna nu i-am vacinat . Gaini brahma herminat deschis tineret femele august flaviuvaida jpg 700x5Gaini brahma.


Vand pui brahma urias Vand pui de o zi cochinchina galben si brahma herminat deschis la pretul de le Vand pui de gaina , zburati, rasa Kabir, rasa mixta . Iasi microferma brahma 0751816776. Sotia unui programator il trimite la alimentara 999md Animale domestice si pasari de curte Găini brahma herminat deschis Forum crescatorul de prepelite. Sotia unui programator il trimite la alimentara 999md Animale domestice si pasari de curte Găini brahma herminat deschis Forum crescatorul de prepelite.


Brahma-Küken weiß-schwarz-columbia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare