marți, 11 august 2015

Eruptie vulcan 2018

Eruptie vulcan 2018

Semnalați o altă imagine Semnalați imaginile ofensatoare. Nu se știe când va înceta erupția , dar au fost surprinse și . Indonezia, lovita de tsunami dupa eruptia vulcanului Anak Krakatau: Zeci de oameni au murit, sute sunt raniti (FotoVideo). Cea mai puternica eruptie din ultimii de ani a unui vulcan : numarul mortilor a crescut la UPDATE (VideoFoto).


Unul dintre cei mai activi vulcani din lume, Etna, a erupt din nou, aruncând râuri de lavă şi valuri de cenuşă din crater. Situat pe insula Sicilia din Italia, . Cel mai activ vulcan din Europa, Etna, a erupt a 17-a oară în acest an. Chişinău s-au bucurat locuinţele . Două cutremure puternice, de magnitudine şi plus o erupţie vulcanică,. Hawaii se confruntă cu o erupţie puternică a vulcanului Kilauea, cel mai activ din arhipelag, de mai. Sa primesc un link scurt.


Pe atunci, mai bine de zece oameni au . O nouă erupţie , sâmbătă, a vulcanului Agung din Bali, Indonezia. Vulcanul Agung a erupt marţi, la ora locală 17:05. Momentul erupției vulcanului Anak Krakatau, care a provocat tsunami-ul cu peste 2de morți.


Guatemala Cam nasol, nu? Etnei s-au produs nenumărate erupţii , acestea sunt. Refugiul Sapienza n partea de sud a vulcanului. Kilauea, vulcanul cu cea mai lungă perioadă de erupție de pe. După o erupție scurtă a unui vulcan în Indonezia a fost emis un cod.


Lavă, gaze și cenușă sunt. Erupția vulcanului Kilauea din Hawaii continuă. Martori ai erupției vulcanului Kilauea: Lava a ars visurile mai multor.


Cel puţin de persoane au fost ucise şi alte câteva sute rănite de . SUA pentru tratament specializat. Sute de persoane au fost evacuate după erupţia unui vulcan din Java – VIDEO. După erupția vulcanului Etna, un cutremur zguduie Sicilia: clădiri avariate și răniți. Etna Sicilia, lovită de o erupție și de cutremure . Richter a zguduit Italia. Totul a început cu erupția vulcanului Etna.


Erupție vulcanică ucigașă, mulți morți și răniți – FOTO şi VIDEO. Ultimele erupții bazaltice cuaternare ale munților Carpați se estimează că ar fi . La momentul redactării acestui document, cel . Muntele Shinmoe, un vulcan din sud-vestul Japoniei, a erupt marţi, aruncând cenuşă şi fum . De către Daniel Țăndăreanu. Erupţia a avut loc după ce în ultimele două zile pe insulă s-au produs o serie de . Insula indoneziană Bali este în alertă din cauza unui vulcan care a avut deja. Toate drepturile sînt rezervate.


Un tsunami provocat de eruptia vulcanului Krakatoa a lovit coastele din. O erupție vulcanică de o violență nemaiîntâlnită ar putea avea loc în viitorul apropiat, în Islanda, insulă aflată la aproximativ . Se aflau pe Etna, în momentul în care vulcanul a erupt. Doi români care se aflau pe Etna chiar în momentul în. In Indonezia, bilanţul tsunamiului provocat de erupţia unui vulcan a urcat la 2de morţi şi peste 1. Vulcan Agung Bali eruptie 4zboruri anulate 75.


A erupt vulcanul Agung. Erupţie puternică a unui vulcan din Costa Rica. Norul de cenuşă a ajuns până în capitala ţării.


Eruptie vulcan 2018

Erupţiile vulcanului Shinmoedake din Japonia vor continua timp de câteva luni. Locuitorii au fost avertizati sa pastreze distanta. Autorităţile italiene au închis aeroportul Catania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare