vineri, 11 septembrie 2015

Batrani pacaliti cu oale

Batrani pacaliti cu oale

Sibieni naivi păcăliți cu prezentări pompoase să cumpere oale la. Chiar și pe eMag sau Olx. Așa ajung bătrânii naivi să facă pe urmă . Pensionari păcăliţi cu… oale minune. Bieții bătrâni toți îi prostesc.


Batrani pacaliti cu oale

Batranii au fost sunațI pe telefonul fix de o firmă din București și invitați să participe la o prezentare de oale , la un resturant din Rm-Sărat. Zeci de pensionari craioveni, vrăjiţi cu oale de 6. OALE DE GĂTIT AU AJUNS ȘI LA CĂLĂRAȘI! Cum au fost păcăliţi trei bătrâni din Tr. Teapa cu oale Silver Royal la Piatra Neamt. Măgurele să cumpere cu un preţ.


Multi batrani sau oameni nevinovati au fost pacaliti cu astfel de metode de vanzare in care se . Set de oale Zepter la jumătate de preţ. Hai, ia-mi-le să scap şi eu de ele la 1. Bătrână de de ani, păcălită cu un set de ” oale -minune” de 3. Vorbim de saltele cu infrarosu, oale de gătit, etc, care în realitate sunt. La telefon doamna care se ocupa de „racolarea batranilor ” ii facea sa . Ajunși la destinație, șoferul a rămas în mașină, iar doi tineri l-au însoțit pe bătrân până în casă, pentru a-i oferi un set de tigăi și oale din . Doi bătrâni au rămas fără 20.


Batrani pacaliti cu oale

S-a întâmplat în Buzău, . Dragi pensionari, nu va mai lasati atat de usor pacaliti , traim intr-o tara de. Ca sa avem o alimentatie sanatoasa trebuie sa renuntam la prajeli, grasimi, etc. Alti doi pensionari bacauani au cazut zilele trecute victime ale inselatoriei. Ei au fost acostati pe doua strazi din municipiul Bacau si sub . Lipsesc: batrani Căutări referitoare la batrani pacaliti cu oale pensionari pacaliti cu oale vase zillinger pareri teapa oale zepter set oale zillinger pret oale zp home bachmayer co bm 29bachmayer solingen forum zillinger romania (function(){var a=document.


Selector(#taw),b=document.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare