luni, 12 septembrie 2016

Gaini brahma forum

Boala pui gaina postări nov. Probleme respiratorii la pui de gaina. Cresterea pasarilor la modul general - numai aici (!) postări iul. Mai multe rezultate de la forum.


Un singur forum , România-Franţa, şi- a exprimat îndoiala asupra afirmaţiilor gratuite conţinute în . Si ca si sensibilitate toate rasele de gaini sunt sensibile pentru ca tot ce este de rasa este asa . Fermierul susţine că pe . Animale domestice si pasari. Aceasta este o rasă grea cu următoarele caracteristici . Buna ziua , este prima data cand intru pe forum si am vazut diferite pareri. Discutam despre o afacere de viitor, cu numeroase oportunitati de . Greutatea la cocoși este de 5-kg, iar la găini de 2-kg. Explorează panoul „GAINI” creat de NextJewelery pe Pinterest.


Vezi mai multe idei despre. Acestea sunt gaini de talie mare. Coloritul penelor este unul foarte placut si poate sa fie alb, negru, galben, . Cotețul pentru găini frumos și confortabil, cum îl construim corect. Sfaturi utile referitor la amenajarea eficientă a unui spațiului ocupat de 10 . BeeeK wrote: cantemir wrote:.


Gaini brahma forum

Brahma VS Sussex - AGROKOTA. Ecosia uses the ad revenue from your searches to plant trees where they are needed the most. Cum este posibil aşa ceva.


Majoritatea raselor de găini depun ouă albe sau în nuanţe de brun, dar există şi câteva rase ale căror ouă au culoarea verzuie. Dacă ați încercat fără rezultate tot ce v-am povestit până acum despre găinile care își mănâncă ouă, în primele două părți, mai avem câteva sfaturi. Gaini ouatoare in sistem free range (cifra de crestere, crestere pe asternut permanent cu acces liber in info puii brahma (hd) - last post by BBazzy. Descărcați imagini uimitoare gratuite despre Gaina.


Imagini înrudite: găină pui animale natura pasăre. Vand oua de gaina din rasele brahma herminat deschis si cochinchina urias galben. Prenotarile se fac telefonic.


BauseR, Zack a comparat decizia . Pasarile sunt vaccinate . Vaccinate și deparazitate! Pentru asta iti trebuie un amestec de cereale corespunzator. Citeste in continuare si vei afla reteta noastra de uruiala pentru gaini , curcani si . Puteti sa ma contactati la alexandru.


Gaini brahma forum

CE ZICETI DE O FERMA DE GAINI DE RASA EX BRAHMA CARE AU UN . Forum animale - Subiect: Gaini si cocosi Toate Câini Pisici Păsări Rozătoare Peşti Reptile Am. Anunturi de la cei care doresc sa-si vanda afacerea. Timisoara ieftine, brahma Timisoara cauta. Nu uitaţi, cereţi vaccinarea puilor de găină şi curcă în această perioadă şi.


Holera aviară(Pasteureloza) care afectează găinile şi curcile, cât şi raţele şi. Așa că a dat tonul în rândul tuturor de acolo la amenajat cotețe pentru găini , unele atât de aspectuoase sau de neașteptat de confortabile . Afla informatii despre rasa de gaini Australorp! Gaina Australorp este activa si creste repede, ajungand sa faca oua la. Gainile Plymouth alb produc oua cu coaja pigmentata, productia . Informatii despre Cocos brahma.


Gaini brahma forum

Fazani,pauni, gaini de rasa, porumbei,rate mandarin,etc, in Targu Mures. In cazul in care v-ati hotarat sa porniti o mini afacere cu gaini , trebuie sa mai aveti. Tehnologia ofera posibilitatea de a scoate pui de gaina si fara closca.


Lateral canthotomy and inferior cantholysis: an. De atunci, investitia s-a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare