vineri, 30 iunie 2017

Friteuza horeca

Friteuza horeca

Piese si accesorii friteuza , cos friteuza , rezistente, valva gaz minisit si novasit, termostate la Rovio Colection. Fie ca iti doersti friteuza profesionala simpla pe gaz sau ca preferi o friteuza. Cumpara horeca friteuza online pe eMAG. Gasesti mai mult decat crezi!


Friteuza horeca

Comanda si ai livrare si retur simplu ! Welcome to HORECA Cluj. Toate produsele la indemana ta. Alte anunturi din care sa . Friteuza gaz - Fast Food - Moratti. Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil.


Top cu grosimea de mm. W Constructie integrala din otel inoxidabil Elementul de încălzire este protejat Cu zona rece Vasele de prăjire detașabile, . Aceasta permite frigerea uniforma si rapida in ulei. Vand friteuza horeca 1. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la telefon . Set cosuri pentru friteuza. Cand ulizati friteuza horeca scufundati cosul in ulei. Dupa ce prajirea s-a terminat , scoateti cosul si puneti-l sprijin pe oricifiul din fata.


Friteuza horeca

Utilizatorul poate praji si . Oferte si promotii la AD Horeca - pentru gatit, masa si servire, tag mini friteuza. Control precis al temperaturii, cu o tehnologie care menține grăsimea exact la temperatura setată. Transfer eficient de căldură. FRITEUZA ELECTRICA DUBLA CU SUPORT - TEKSO FRIG ROMANIA - distribuitori FRITEUZA ELECTRICA DUBLA CU SUPORT, pret echipamente HORECA , . Fulinox - Ehipamente horeca. La METRO gasesti toate produsele de care ai nevoie pentru hotelul, pensiunea, restaurantul, cantina, barul sau cafeneaua ta!


Dimensiuni externe (mm):8x 9x 9mm. Euro Club Horeca gastro echipament profesional Hendi. CENTRU HORECA by Valy . Aparatura profesionala Horeca prin Risto Chef. Echipamente si utilaje Horeca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare