luni, 11 septembrie 2017

Gandeste repede si incet

Al doilea sistem (Sistemul 2) este incet si rational si ofera un mijloc de control al raspunsurilor pe care primul sistem le ofera, precum si. Citiți-o încet și în mod repetat. Un obiectiv este să introduc un limbaj adecvat pentru a gândi și a vorbi despre operațiile minții. Ați putea obiecta că nu este nevoie să răspundem repede și că un. Un sistem rapi care aproximează și un sistem încet care corectează.


Gandeste repede si incet

Trenul iese din tunel și , în compartiment, Claudia Schiffer îl vede pe Brad Pitt ţinându-se cu mâinile de falcă. Se gândeşte : „Probabil că Brad a încercat să mă . Apoi îi deschise repede şi se uită bănuitor în jur. Nimic nu tulbura armonia în. Sebastian şi oamenii se aruncară, perfect aliniaţi. Probabil şi soţul dormea la Londra, neştiind în ce stare era ea şi neştiind de.


Jens stă mereu nemișcat, . Am frunzărit și am citit peste 3de cărți în ăștia ani, dar aceste 1sunt. Aproape tot ceea ce mâncăm în ziua de astăzi ne omoară încet încet. Cu cât ești mai concentrat, cu atât vei învăța mai repede. Vorbeste incet , dar gandeste repede.


Gandeste repede si incet

Nu judeca oamenii dupa rudele lor. Utilizatorilor le plac și aceste idei. Ce gândeşte însă delegatul? Eu o fac mai repede şi mai bine!


A băut prea mult, așa că își lasă mașina la birou și ia un taxi. Se îndreaptă încet spre veioza de pe măsuță. Marco se gândește repede. Mulţi dintre ei nu citesc repede şi nici nu reţin ceea ce au citit şi atunci această.


Ochi - Creier Si atunci te gândesti : Daca ar exista o posibilitate prin care sa . Nu putem gândi repede lucruri care se mişcă aşa încet. Vezi şi aforisme despre ţări sau aforisme despre civilizaţie. Magenta Consulting, de tineri antreprenori din dreapta și stânga Nistrului au descoperit . Respiră încet și gândește -te la ceva încântător. Repede , gandeste -te la ceva inteligent.


Traducere gândește -te la ceva în italiană. Odihneşte-te şi gândeşte -te. Vrem să urci pe munte peste două zile, şi în loc să înoţi repede , înoată cât mai. M-am uitat la draga mea soţie, care mângâia încet capul fiului nostru, şi m-am.


In prima etapa incepi sa simti ca obosesti mai repede. Ce gandesti si cum gandesti cand chiar ai o problema? Sa il pacalesti incet - incet. Aş vrea să-l sun pe Edwar dar mai mult ca sigur se va gândi la prostii şi va veni aici cu o găleată de. I-o dau repede jos, apoi o mângâi încet şi fin.


Pagina 24” ziceam eu „da” zicea paznicul ”dacă te gândești , știi! Da” zicea paznicul „presupui bine” și iar îmi șoptea repede „8 7 65” și eu . Dă-le oamenilor mai mult decât se aşteaptă şi fă-o în mod plăcut. Vorbeşte încet dar gândeşte repede.


Gandeste repede si incet

Ne vor rămâne hainele-n dulap, cheile și telefonul cine știe pe unde, folia de. Ce te costă să gândești înainte de a deschide gura? Așa-i că dacă aș muri mîine ai veni repede și ți-ai smulge părul din cap de durere că ai rămas fără mamă? Alergăm ca chiorii către nicăieri, în loc să mergem încet și cu bucurie. Viața lui Alfonsina Storni, poet și scriitor argentinian, a fost greu și interesant, care.


Mici, merg încet , te hotărăște și nu lăsați flăcările tale să te ardă. Oasele și articulațiile se întind încet , e o binecuvîntare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare