marți, 10 octombrie 2017

Catering constanta platouri pret

Pretul unui platou este dat de preparatele alese si numarul de portii gatite din fiecare . La început, activitatea noastră se desfăşura doar la sediul nostru, dar, pentru a răspunde cât mai. Acoperire Constanta - Navodari - Eforie. Oferă-le angajaților tăi o pauză cu gust prin serviciul de catering LA OALA. In functie de preferintele clientilor, putem realiza platouri personalizate.


Catering constanta platouri pret

Pentru orice eveniment de familie sau social, business sau corporatist, La Tavola iti pregateste si iti livreaza in Constanta si in imprejurimi . Fotografiile sunt cu titlu informativ, garniturile nu sunt incluse in pret. Puteti comanda orice fel de mancare dar si platouri calde si reci. Platoul Creative Platoul. Preturi Avantajoase - vedeti meniul nostru! Servicii de catering si livrari la domiciliu.


Va oferim platouri pentru petreceri private , zile onomastice, nunti , botezuri etc. Pregatim platouri cu gustari reci si calde, la pretul de numai lei ( platou 850g pentru persoane), . Descarca lista de preturi aici. Alege tu ce vrei sa servesti la aperitiv! Tot ce aveți de făcut este să intrați în oricare magazin Petry, cereți catalogul cu platouri reci, alegeți varianta dorită și lansați comanda. ADRESA: Strada Aprodul Purice nr.


Catering constanta platouri pret

Atentie: Pentru toate comenzile de platouri va rugam sa luati in calcul ca timpul de livrare este de 2-ore. Deschidem apetitul clientilor nostri in fiecare zi, cu o serie de preparate atent . Semnalați o altă imagine Semnalați imaginile ofensatoare. Lingura și Strachina oferă o masă îmbelșugată cu mâncăruri românești delicioase și prețuri accesibile în restaurant și la livrare.


Vă rugăm să vă logați pentru a avea acces la toate funcțiile, cum ar fi prețurile speciale. Animale la protap- platouri tradiționale. Mic Dejun restaurant constanta. PRETURILE SUNT EXPRIMATE LA 1G DE PRODUS.


Catering constanta platouri pret

Gama variatã de produse, calitatea si preturile avantajoase ne mentin printre cele mai cãutate firme din domeniu. Societatea este certificata: SR EN ISO . Firma noastra de catering va poate livra platouri festive pentru onomastici,. Comandati platouri reci sau festive de la noi si va garantam cel mai bun pret si portii . Realizez platouri reci pentru diverse evenimente, prețul este negociabil. Comandă online de la Reyna Faleza Constanța prin Takeaway.


Specialitati de toate felurile. Catering tip bufet suedez sau cu servire la masa. Asiguram transportul atat in Constanța cat si in împrejurimi. Meniu Casa Brancoveanu.


Imagini cu titlu de prezentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare