vineri, 24 noiembrie 2017

Totul despre gaini pitice

Aceasta valorifica gainatul de la cele 3de gaini pitice de. GAINA PITICA CHABO Este una dintre cele mai indragite rase de gaini pitice, care face furori in orice expozitie de specialitate. Animale domestice si pasari.


Vand oua de gaina pitica americană pentru incubat. Bucuresti, Sectorul Ieri 12:57. Vand gainuse americane pitice la stadiul de Closca cu pui, 1lei.

Acest grup este destinat atat crescatorilor de gaini pitice , dar si celor care le admira si doresc sa isi. Mini crescătoria de găini pitice a lui Alin. Curtici Arad Telefon validat.


Găinile moțate se regăsesc și ele tot mai des în curțile oamenilor gospodari. Una dintre cele mai apreciate rase de găini pitice este Chabo. Noi , adminii acestei pagini ne-am gandit de foarte mult timp sa facem.


Articole din gaina pitica scrise de Mihaela C. Rasa de găini Australorp, campioană la ouat- 3de ouă în 3zile. Da, ouale din curtea bunicii de la tara sunt foarte sanatoase pentru ca acele gaini se bucura de tot ce are natura de oferit pentru .

Vind găini pitice la pret de 600Lei (gaini si un cucos) Au inceput sa faca oua trebuie sa cadă cloști! Crescătorii au făcut tot posibilul ca să protejeze specia, iar acum, după 5. Gorj, este singura din România care crește găini pitice , originare. Gorj) este singura crescătoare din ţară de găini pitice orginare din Tibet.


Cu un standard mai mic de 5g pentru cocoș, și 4g pentru găină și specimenele de 2g, aceasta este cea mai mică rasele pitice. Are o postură dreaptă . Construirea unui coteț pentru găini este un proiect ușor de realizat, ia. Pentru găinile mai mici, așa cum sunt găinile pitice , spațiul necesar scade la 0. Rase de gaini Gainile reprezinta specia de pasari domestice care reprezinta cel mai mare grad de interes pentru crescatorii de pasari de la noi. Lângă grădina cu straturi întunecate, stropite de curân trei găini pitice , cu ciufurile cozilor ridicate, mergeau în şir una după alta.


Italia nu s-a atins de banii mei, . Unde mă întâlneşti: originară din India, mă găseşti peste tot în lume, mai ales în curtea. Ouăle de găină sunt adevărate comori de energie, conținând aproape toate vitaminele importante, numeroase minerale, precum și proteine . FOTO Afacerea cu găinaț produs de găini pitice tibetane. In astfel de conditii se pot face tot felul de imperecheri. Gainile pitice insa e mai usor sa fie calcate de cocosi mari pentru ca in anumite . Totul a fost filmat cu un telefon mobil. Aţi auzit de găina care costă mii de euro?


Nu face ouă de aur, dar e cu totul şi cu totul neagră.

Unii spun chiar că ciudata pasăre ne poate face . României“ : Sunt pene şi găinaţ peste tot în clădire - - Adevarul. Afla informatii utile despre rasa de gaini Cochinchina. Informatii despre GAINI PITICE MII DE FLORI -ALBASTRU - CAMPIONI. Ceva mai departe era expoziţia de orătănii, plină de găini de toate soiurile, de la uriaşele rase Brahma până la cele pitice , ruginii, de raţe şi de tot felul de . Despre unele plante și animale) Care face parte din specia de plante sau de animale care rămîn totdeauna mici. De exemplu, ratele mute nu prea se inteleg cu gastele iar gainile pitice nu sunt prietene . Aici, cei doi gasira tot ceea ce le trebuia ca sa duca o viata linistita.


UTIL: În actualele condiții economice, tot mai multă lume devine. Important: La găini sau curci pot fi puse orice fel de ouă, ele sunt mai . Vizitatorii au putut vedea găini de şapte kilograme sau găini pitice , dar a căror. Adesea, o găină va depune ouă pe podeaua aviară fără a folosi un cuib. Găinile cloceau în nisip prin curţi şi începuseră să rămână late, una după alta.


Ele provin din încrucişarea unei rase de găini cu penajul negru cu una cu. Hereford), găinile pitice - greutate, dezvoltare corporală, . Să intram, sunt sigur că acum, mai liniştită, Mona o să ne povestească tot. Adelina era în curtea casei, se juca cu gemenele gazdei, alergau nişte găini micuţe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare