miercuri, 17 ianuarie 2018

Bullbar duster cu proiectoare

Bullbar duster cu proiectoare

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, . Piese - Accesorii Autoturisme. Oferte pentru bullbar proiectoare compatibil duster la preţuri bune. Dimensiuni: Latime: 1cm.


Asigura o protectie sporita impotriva accidentelor. Comercializam ornamente auto din inox: bulbar , rollbar, praguri din inox, bare de protectie, bare. Include accesorii de prindere. Un bullbar defapt este o bara frontala de protectie, care poate fi fabricat din mai. BEST AUTO DETAILING SRL.


Unele elemente pot fi din fier. Faruri si proiectoare , Hardtop, Jante. Proiectoarele de ceață. Dispozitiv antidemaraj.


Bullbar duster cu proiectoare

Produsul se expediaza ambalat pentru livrare in conditii . Protejează caroseria și barele de protecție ale mașinii, în timp ce subliniază. PRETUL AFISAT CONTINE TVA. Duster proiectoare -pentru-plafon ! Maşina propusă de Ciprian este dotată cu bullbar , proiectoare , anvelope speciale şi . Pentru inlocuire sau pentru . Bullbar inox cu proiectoare compatibil LAND ROVER FREELANDER 1Doua priectoare incluse cu bec de H312V.


Poate cea mai spectaculoasa este referitoare la niste mici proiectoare de sub oglinzile laterale care proiecteaza pe asfalt sigla Dacia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare