marți, 29 mai 2018

Reteta piersici jamila cuisine

Reteta piersici jamila cuisine

Iata un tort deosebit: Tort cu crema din iaurt, frisca si fructe. Se pune gelatina la inmuiat in zeama de la compot in care s-a adaugat zaharul . Aşa că am luat castronul cu gelatină şi l-am pus pentru secunde la cuptorul cu microunde ( nu mai mult). Amestecăm gelatina cu crema de ou şi apoi cu frişca. Punem gelatina peste crema de oua si amestecam bine, pana se dizolva. Decoram prajitura cu frisca batuta si visine date prin zahar sau . Crema obtinuta va fi mai fina.


Dupa ce s-a racit se adauga gelatina hidratat si topita. Se amesteca apoi se adauga si frisca batuta. Gelatina se pune la înmuiat conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Frişca se amestecă cu crema de gălbenuşuri şi spuma de albuş.


Sirop: 2ml apa, 150 . Se scoate gelatina din folie, prin presare, si se dizolva cu linguri de zeama de zmeura, la foc mic. Cand crema incepe sa se gelifieze, se incorporeaza frisca. Ciocolata cu frisca ,lapte si gelatina ! Alexandra Violeta Artist.


Reteta piersici jamila cuisine

Ingredientele si modul de pregatire le gasiti aici . Daca probati reteta mea de Tort cu crema de iaurt si frisca , va astept cu drag. Iata o reteta delicioasa si aromata pentru crema de vanilie cu frisca si gelatina. Se încorporeaza gelatina cu crema de brânză. Frișca se mixează spumă tare, apoi se încorporează în cremă. De jur împrejurul foii de jos a blatului se așază . Frisca este smantana care se extrage din lapte proaspat prin centrifugare.


Acest tort diplomat este un desert usor de facut, se bazeaza pe o crema pe baza de lapte, oua si zahar la care se adauga gelatina si frisca. Reteta de crema de ciocolata cu gelatina. Intr-o cratita amestecam zaharul cu frisca lichida si le punem la fiert amestecand des. Mixați frișca lichidă proaspătă, pană ajunge la consistența normala . INGREDIENTE Un litru frisca Hulala pachete gelatina Dr.


Reteta piersici jamila cuisine

Tortul diplomat este un desert usor de facut, se bazeaza pe o crema pe baza. Prăjitură cu nucă de cocos și frișcă. Separat se pune 2ml . Punem foile de gelatină la muiet în apă rece. Atenție să nu fie șerbinte frișca că. Adăugați frișca bătută cu gălbenușuri de ou și 2g de zahăr fin.


Adăugați în cremă g de gelatină înmuiată preventiv și dizolvată. Presarati lingurita de gelatina in linguri de apa rece. Supa crema de anghinare. Fara gelatina , fara foc, obtineti o crema tare si frumoasa, numai buna pentru torturi si . Era ferma frisca obtinuta, m-am oprit din mixat. Apoi am luat gelatina care se hidratase suficient, am pus-o peste ananasul blendat si am . Frisca batuta se pastreaza la frigider, pana cand va putea fi adaugata in crema.


Pentru crema de branza. Adaugi frisca batuta peste mascarpone si amesteci pana se. Daca folositi frisca cu zahar ,folositi un iuart mai acrisor. Draga Matrioska aceasta rajiturica nu are gelatina asa ca o sa-ti placa cu siguranta. Dragii mei, astazi va recomand o crema de iaurt – cu putine ingrediente si cativa pasi de urmat putem savura un preparat rece, usor si dulce, . Se lasă la răcit şi se amestecă uşor cu frişca şi cu coaja de portocală.


Se face un piure din fructe crude. MOD DE PREPARARE Fructele din compot le scurgem și le tăiem,. Cremă de ciocolată : 2gr ciocolată cu lapte. Mod de preparare: Iaurtul se .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare