miercuri, 22 august 2018

Disc slefuire inox

Compara Adauga la Favorite . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida . Unsubscribe from Lucian. Disc frontal lustruire inox. Lustruire inox cu pasta si pasla,.

HARTIE ABRAZIVA VOPSIT. Yuhong a dezvoltat armat rectificat roti otel inoxidabil ( inox ) care . Forma constructivă radială cu dispunerea specială în evantai a lamelelor . Utilizare, profesională. DISC ȘLEFUIRE INOX 125X6X22.


Tip utilaj, polizor unghiular. Diametru exterior, 1mm.

Este un produs potrivit pentru prelucrarea metalului si inoxului. Asigura performante optime la utilizare. Domeniu de utilizare: - polizari si finisari metal universal . Discuri abrazive din pâslă. D pe suport din țesătură flexibilă pt. Cumpara acum de pe Okazii.


Disponibilitate: Disponibil. Chișinău este în Moldova nu este . SLEFUIT ,DEPRESAT, 115X22X6MM. Permite îndepărtarea unei cantități importante de material. Category: Burghie, discuri. Magazin online, magazin virtual, magazin electronic.


Ideal pentru oțel superior. Norton Vulcan A30P-125x6. La acest produs nu acordam discount.

Cod produs: RS F-115-Z040. Magazinul online de scule profesionale FlantGrup SHOP va ofera toata . HF 1Inox - Freze cu carburi metalice pentru Masina de slefuire dreapta, Arbore flexibil. Slefuitor folosit pentru polizarea finisarea si reconditionarea materialelor din inox.


Caracteristici: set freze, cu tăiș de . Placa INOX pt prelucrare metal pe slefuitorul Hegner TBS 500 . Descarca Fisa de date SQUADRO-M. Slefuire fina otel, otel inox , aliaje metalice. Accesorii pentru taiat, frezat si slefuit. In online magazinul SUPRATEN. Acest disc de polizare de degroșare este proiectat pentru a poliza oțel inoxidabil.


Reduceri, promotii, oferte. Pentru slefuirea otelului si inoxului. Structura discului lamelar: lamele din material abraziv pe suport panza.


Se folosesc la masinile pentru slefuit glet cu suport de 225mm sau 230mm. Pasta polisare Lumo 9(albastru) pentru inox si aluminiu. El este optim adecvat pentru tăiere, debitare, şlefuire şi periere. STOC INDISPONIBIL MOMENTAN.


Intra pe site si vezi oferta. Prindere velcro (scai ) pentru lustruitoarele unghiulare electrice. Set discuri pentru slefuit 1mm. W, diametru disc 3mm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare