marți, 4 septembrie 2018

Tort de biscuiti la lena

Retea simpla de crema cu mascarpone, ness sau cacao. Se prepara usor si rapid si poate fi folosita pentru rulade, prajituri sau torturi. Gasiti aici si reteta video . Aceasta prajitura este foarte simplu de facut, este gustoasa, acrisoara, cu gust de vanilie si.


Se face in aproximativ o ora si este fara . Tortul de biscuiti este dovada clara ca de cele mai multe ori lucrurile simple sunt cele mai bune.

In copilarie mama imi facea destul de des tort de biscuiti. Era usor de facut, ieftin si nu necesita. Acest tort fara coacere este.


Tort dobos fara coacere,este varianta simpla si mult mai usoara a dobosului. Ingrediente Tort de biscuiti cu cafea. Blat: 4gr biscuiti , 1gr zahar, 2ml cafea. Crema: 2gr unt, 2gr zahar pudra, ml rom, ml . PRAJITURA DE BISCUITI CU CREMA CARAMEL- Asta este o reteta care se poate face oricand pentru ca nu are ingrediente pretentioase . Ce alt dulce poate fi mai potrivit, mai ales intr-o zi de post, decat un salam de biscuiti , delicios si aromat (iubesc aroma de rom :P )?

Tata, Dumnezeu sa il ierte, avea doua retete favorite de dulciuri: salamul de biscuiti si ciocolata de casa. Dupa ce s-au casatorit, mama a vrut . Te-ar mai putea interesa: tort bezea cu crema de cafea, tort dietetic cu ciocolata, salam de biscuiti , tort , tort diplomat, tort de ciocolata, prajitura cu mac si biscuiti , . Salamul de biscuiti era unul dintre deserturile copilariei mele. Singurul lucru care nu imi placea, era ca trebuia sa asteptam cateva ore bune . Amestecam biscuitii cu nuca si rahatul, adaugam cacao si esenta de rom si turnam putin cate putin laptele si margarina caldute amestecand . Am incercat o data ,mia iesit dar din salam de biscuiti am facut din compozitie tort de biscuiti ,azi ,dupa ce imi fac temele vreau sa mai fac o data . Se toarnă lichidul aromat peste biscuiţii pisaţi şi se amestecă bine, apoi se adaugă paharul mic de rom şi se potriveşte densitatea cu lapte şi biscuiţi pisaţi. Din bucătăria mea: Tort de biscuiti Rețete De Copt, Rețete Prăjituri, Retețe. Cuburi de prajitura cu crema de vanilie, frisca si ciocolata si blat de ecler.


Prajitura ”Ecler” la tava reteta culinara. Desert tort cu crema de zmeura si glazura de ciocolata. Mancare de spanac cu naut. Foarte reusita combinatie, spanacul moale si . In perioadele in care nu mananci de dulce, dar ai pofta de ceva dulce, incearca o reteta traditionala: salam de biscuiti de post.


Forma de tort se pune la frigider peste. Bună ziua dragi pofticioși. Astăzi am pregătit TORT MEDOVIK (CU MIERE).

Este un tort foarte delicios, fin, moale, cu o cremă de smântână . La Lena si Laura Adamache. Daaar, daca vreti un tort adevarat, gen din ala cu care sa va dati pe spate musafirii, atunci. Biscuiti sarati cu unt si cascaval. Prăjitura Diafană este o combinaţie delicioasă între vanilie, ciocolată şi cocos. Se pregăteşte foarte rapid şi nu ai nevoie de prea multe . Peste cremă se pune un strat de biscuiţi însiropaţi în cafea îndulcită.


Peste stratul de biscuiţi se adaugă restul de cremă. O treime din umplutura de brânză se toarnă peste blatul de biscuiţi. Peste Nutella rece, intindem crema galbena, asezam un strat de biscuiti apoi crema cu cacao. Dam prajitura la rece de . Se foloseste ca umplutura la torturi ( Tort Mimoza – vedeti reteta), la eclere – vedeti. Cea de fata este absolut grozava ,are blat pufos din albusuri cu mac , o delicioasa crema de vanilie cu unt,un strat de biscuiti insiropti in cafea . Prăjitură cu mere şi biscuiţi (de post) - Postolache Violeta.


Retete prajituri si torturi. TORT DE CARTOFI - TORTILLA DE PATATAS RECIPEMANCARURI RAPIDE. Iti prezentam un tort super delicios de biscuiti cu crema de piersici si branza care nu . Vafe tort tagıyla alakalı sonuçları VideoBring aracılığıyla görüntüleyin.


Se lasa pana a doua zi sa stea la inmuiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare