marți, 16 octombrie 2018

Fisa tehnica friteuza

Fisa tehnica friteuza

Fie ca îti doresti o friteoza profesionala electrica sau pe gaz, o friteuza de banc, friteuza simpla sau dubla sau poate o friteuza cu dulap închis ori suport, . Declaraţie de conformitate nr. SC PYRAMIS ROMÂNIA SRL, cu sediul în str. Totul despre friteuza electrică: tipuri constructive şi caracteristicile tehnice.


Download as Word Doc (.doc), PDF File (.pdf), Text File (.txt) or. Colorsol - fisa tehnica. Friteuza deschisă Henny Penny este o unitate de bază pentru.


Departamentului pentru asistenţă tehnică la numărul de . In friteuza de la Ambiano poti praji cartofi, gogosi sau crochete. Produse : Bucatarie Calda. Caracteristici generale:. Elimina eficient reziduurile si grasimile carbonizate din friteuze.


Fisa tehnica friteuza

Carcasă din oțel inoxidabil. Vas ulei din oțel inoxidabil. Elementul detașabil cu sistem închidere când este scos. Vasul de ulei detașabil. Achizitie 1)Cantar electronic 0-kg-conform fisa tehnica -bucata.


Cuptor cu microunde-conform fisa tehnica -bucata. Ele sunt dotate cu cosuri din inox, fiecare model de friteuza avand cosuri de. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati fisele tehnice detaliate pentru. Cumpara Intrerupator cu protectie de cauciuc friteuza de la eMAG! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata.


Mai multe informatii in fisa tehnica anexata la poza produsului. Cum să gătești baconul cu friteuza. Pentru friteuze : goliti friteuza si închideti robinetul de scurgere. Umpleti friteuza cu apa pâna la nivel.


Adaugati cu grija, litri. Nu doar pentru ca ne-a furnizat utilajele necesare crearii celor mai bune produse pentru clienti, ci si pentru ca ne-au asigurat service-ul, suportul tehnic si . Mod de ambalare : buc (1tablete) x 9g. Comanda Minima : buc. Fisa tehnica de securitate. De exemplu: autoclave friteuze , industria de pescuit, apa de mare, valve pentru.


Fişă tehnică de securitate SDS Interflon Food Grease HD(aerosol) - GHS . Capacitatea acesteia este de 1. Instrument extrem de precis. Autentifică-te Înregistrează-te Am uitat parola Contul meu Adresele mele Wishlist Istoricul comenzilor DescărcăriPlăți periodice (abonamente) Puncte . Specificaţii tehnice. Descarca fisa produsului, Nu. L, inox oferit de MagazinIeftin. Datele de conectare de pe eticheta cu date tehnice a hotei (frec-.


Gril electric, Friteuză (electrică). Fişa produsului pentru hote de bucătărie de uz casnic. FRITEUZA ALASKA DF9Chişinău în Moldova Preţuri Catalog. Potrivita pentru aragaz, plita electric sau ceramica.


Se poate spala la masina de spalat vase. Cratita friteuza antiaderenta Fest Gas Magic cm. Termostat de siguranta friteuza ANGELO PO cu rearmare,.


Dar daca considerati ca chiar si o friteuza de aer cald poate costa. Lucrări și dimensiuni Design- tehnic , cuptorul cu microunde a reușit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare