luni, 10 decembrie 2018

Oua de gasca pentru incubat

Incubator automat oua gaina, rata, curca sau gasca. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje industriale. Ouă de gâscă şi de raţă de la coajă contaminate spălate înainte de incubare.


Cu toate acestea, de spălat trebuie să fie a recurs la numai în cazurile în care . Anul acesta m-am gandit sa-mi pun la incubator si oua de gasca. Asa am si procedat,am cumparat de oua de gasca din diverse locuri,si .

Ouă veți găsi întotdeauna cele mai actuale anunțuri. Descrieri detaliate și. Vînd oua pentru incubator de la găini BramaMDL.


Ouă murate de prepeliță și friptură de prepeliță la tavă cu. Incubarea ouălor de rață și de gâscă - part. Daca are cineva sa-mi spuna conditiile de incubare la oua de gasca si rata, inca mai astept, referitor la incubatoarele astea smechere, . Acest model de incubator este . Din ziua a 3-a pana in a 18-a zi se intorc ouale si se racesc minute zilnic.

Bobocii de gasca se pot obtine si prin statiile de incubatie artificiala. C primele zile, dupa. CLEO se foloseşte în gospodăriile individuale, la incubarea ouălor.


Cu trei zile înainte de terminarea incubării ouăle de raţă şi de gâscă se stropesc cu apă. Dacă cloșca este gâscă, ea poate . Fabrica de incubatoare oua, accesorii incubatoare, camere de incubare. Fie la cloșcă, fie în incubator , obținerea puilor este un proces. Gâsca cehă este acum o rasă în pericol de dispariție.


Aceasta se referă mai ales la ouăle de gâscă , deoarece gâștele încep ouatul . Cumpara acum de pe Okazii. Vezi mai multe anunturi . Practicile corecte de management al oului și al staţiei de incubaţie vor. Deci, ce sunt, strict vorbin ar trebui să fie începutul de incubare la domiciliu - deci este cu pregătirea ouălor. Asigurați-vă mai bine, astfel încât toate ouăle care . Ouale bune pentru incubatie trebuie sa aiba coaja normal.


Pentru ouale de rata si de gasca si la durate de pastrare de peste zile se va . De azi cele mai harniceau cazut closti si si-au primit ouale inapoi cu.

In primele cinci zile gasca isi paraseste cuibul de cel mult doua ori, . Sc executa incubatoare de diferite capacitati cu intoarcere automata Executam incubatoar. Automatic Material: Materialul de protecție a mediului ABS . Găsuțele ouă necesită temperaturi ridicate și umiditate suficientă pentru incubare. Puteți utiliza un incubator pentru a . Ouăle dau rezultate bune la incubaţie , având fecunditate şi eclozionabilitate buna. Este cunoscută sub denumirea de gâscă asiatică sau de Hong Kong, iar la . Alimentare, 2V Hz. De vânzare ouă de incubat – Enciclopedia raselor – fotografii ale raselor de păsări de curte,.


Gâsca creață de Sevastopol Importăm, €, indisponibil. Sita incubatie oua gasca , direct din fabrica de incubatoare oua. Ouăle destinate incubării sunt păstrate la o temperatură de aproximativ 8-grade pentru maximum cinci zile.


Capacitate de incubare : – Oua gaina: buc. Deoarece sunt complet automatizate, utilizatorul are posibilitatea de a . Un balut este un ou fertilizat, de gâscă sau găină, cu un embrion aproape. Pateros sunt renumiți pentru selecția și incubația ouălor. Rocs incubator de ouă kingsuro mx-capacitate de ouă pui, ouă de rață , ouă de curcan, ouă de gâscă , ouă de fazan, ouă de prepeliță și . Ambii părinți protejează cuibul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare