miercuri, 14 august 2019

Saboti autoclavabili

Saboti autoclavabili

Produse: Display pe pagina. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Sabotii Autoclavabili Wock - Clog WOCK este o incaltaminte medicala unisex destinata pentru uz profesional, combinand specificatiile tehnice de inalta calitate. Sorteaza dupa: Sortare . Realizati dintr-un polimer de inalta calitate care permite sterilizarea in autoclav la temperaturi de pana la 1C. Pot fi spalati in masina la pana C. Saboţi extrem de confortabili anatomici operaţionali pentru sălile de operaţii GURU.


Saboul este realizat din poliuretan. Talpa este ortopedică, antistatică si . Saboţi pentru sălile de operaţii GURU cu talpă ortopedică, antistatică si antialunecare. Realizaţi în întregime din poliuretan care permite dezinfectare şi . Special conceputi pentru personalul medical.


Papucii DACO SHOES sunt confortabili și au fost creați cu focusul pe oamenii care lucrează in industria alimentară, medicală sau conexe acestora. SabotiautoclavabiliSaniflex140alb) Papucii DACO . WOCK CLOG este incaltaminte unisex destinata pentru uz . Incaltaminte potrivita pentru locul de munca (spital si toate zonele medicale, farmacii) cat si de agrement care combina caracteristicile . Saboti femei talpa ortopedica zanzare. Import si distributie de articole de hartie pt sistemul industrial (prosoape de hartie), role medicale, articole de . Papucii DACO medical sunt confortabili și au fost creați cu focusul pe oamenii care lucrează in industria alimentară, medicală sau conexe acestora. Dentex este unul dintre primii furnizori de produse stomatologice din România. Culori disponibile : rosu . SABOTI MEDICALI AUTOCLAVABILI.


Saboti autoclavabili

Branţ detașabil Memory Cushion cu amortizare unică. Compania de distributie nationala Vital Logistic - partenerul farmaciilor, magazinelor tehnico-medicale si al furnizorilor de dispozitive medicale din Romania. In plus, pe Polyme gasiti produse pentru ortopedie: bastoane, carje. Sabotii chirurgicali autoclavabili sunt ergonomici si sustin forma anatomica a piciorului.


Acestia pot fi autoclavati la temperatura de 85°C. Caracteristici : Antistatici: favorizeaza eliminarea electricitatii statice acumulate. Sterilizabili: sabotii si talpicul sunt . Zilele călduroase de vară pot fi mai plăcute cu această pereche de saboți cu un design modern și jucăuș.


Aspect elegant, confort maxim, rezistenta sporita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare