marți, 19 noiembrie 2019

Suport tort 3 etaje

Suport tort 3 etaje

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la livrare si. Suport Tort etaje , Metal. Mobila - Decoratiuni Decoratiuni.


Structura suportului: metal vopsit alb. Alte accesorii servire. Distanta intre platouri: 140mm. Sa facem un tort etajat 3D pop-up cu ajutorul unei Matrite Sizzix Bigz XL! Pentru mai multe detalii va.


HOT Ridica din Showroom -. Daca preferi un suport tort cu etaje in stil britanic, rotun pe care sa il poti folosi si pentru servirea prajiturilor si a sandvisurilor, te poti indrepta spre acest . Comert de ustensile pentru cofetarii, patiserii si restaurante en gros se en detail. Numar aproximativ Portii: - 85. KVITTERA Fructieră etaje.


Transforma orice petreceri intr-un eveniment cu suportul pentru tort cu 2. Set coloane grecesti, buc. Etajera pe nivele, Portelan, Diamonds. Accesorii patiserie si cofetarie.


Dotari profesionale patiserie si cofetarie. Tort real ( etajul superior al machetelor) sau pentru suport plexiglas. Presupune un tort pe mai multe etaje , maxim și o cantitate minima de kg ( etaje ). Mobilier metalic inedit, cu accente pretioase la preturi avantajoase. Torturi si prajituri pentru evenimente - vanila75. Kit pentru decorat torturi si prajituri, 1piese, este un ajutor real atat in . La torturi cu mai mult de etaje pui un bat care sa patrunda toate cele sau etaje.


Care sunt cantităţile minime pentru torturile pe etaje ? Cum afectează design-ul tortului cantitatea minimă? Prepararea unui tort cu etaje va fi mult mai usoara daca folositi acest set special de patiserie. Diametru: 200mm, 260mm, 320mm.


Imaginea este cu titlu informativ si prezinta un astfel de suport cu etaje. Poti folosi acest suport pentru masa de dulciuri a evenimentului tau special: nunta, botez, . Platou tort cu capac 32cm Patisserie. Stand din plastic , pentru tort.


Suport tort 3 etaje

Piramida pentru bucati macarons. Ideal pentru orice Candy Bar. Niciodata nu am mai facut un tort atat de mare, pentru mai mult de de.


Restaurant Casa Cosmin dispune de saloane ( parter si etaj ) ce permite organizare. Set bucăți diferite mărimi ! Alba Iulia Alba Telefon validat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare