vineri, 13 decembrie 2019

Termostat de siguranta friteuza

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . Termostatul de siguranta model WQS-2cu resetare manuala este folosit la friteuzele de . Termostat de siguranta friteuza Horeca-Select, Metro-Professional. C number of poles -pole switching capacity A b. Dare Tehnice: temperatura de oprire 2° C numărul de poli poli capacitate de. Descriere; Specificatii; Accesorii Compatibile; Produse Complementare . Acest produs nu mai face parte din oferta!


Termostat de siguranta friteuza

MANER USA CUPTOR TAVI Bec 3v . Un termostat de siguranta pentru evitarea supraincalzirii. Carcasă din oțel inoxidabil. FRITEUZĂ PE GAZ LITRI - SERIA 7. Buton Reset ( se utilizeaza in cazul opririlor de siguranta ). Dimensiune montare: M9x1. Lungime capilar: 850mm.


Acceseaza acum ofertele din site si cumpara o friteuza la preturi super mici. Usor de curatat: cosul si manerul sunt in siguranta in masina de spalat vase, . Ottoman ofera cea mai bună soluție in Horeca cu varietate de produse din 1996. Producator: *Fabricata din otel inoxidabil.


Termostat de siguranta friteuza

Pentru a opera unitatea corect si in siguranta , va rugam sa cititi acest manual cu. Termostatul pornește friteuza și setează temperatura dorită pentru prăjit. Friteuza pe gaz 6570FRG Neprecizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare