marți, 17 iunie 2014

Prelungitor cu tambur

Prelungitor cu tambur

Anunturi tambur prelungitor - tambur prelungitor. Prelungitor pe tambur 3X2. Semnalați o altă imagine Semnalați imaginile ofensatoare.


Prelungitor cu tambur

Preturi prelungitor tambur - Lista cu rezultate pentru prelungitor tambur. Derulator cablu electric cu. Compara preturi si oferte actualizate. Marca Makalon a Euromaster Import-Export SRL cuprinde mai multe linii de produse: Intrerupatoare si prize, prelungitoare , aeroterme, ventilatoare pentru baie . PRELUNGITOR PE TAMBUR 16A 250V 50M 3X1. Recomandam utilizarea acestui prelungitor in spatii inchise sau deschise fara expunere la . Beneficiezi de pachete post garantie si zile drept de retur.


Cum cumperi cel mai bun prelungitor electric pe tambur ? Culoare, alb, albastru, galben-verde, negru, roșu. Ideal pentru aplicatii mobile. Se recomanda utilizarea prelungitorului in spatii de interior . Lungimea cablului: m. Conductorii: H05W-F 3G mm2. Tamburul este din plastic pe un cadru metalic.


Cele mai noi prețuri pentru 25m. Tip prelungitor : prize cu C. Livrare in orice oras din Moldova! M 16A 230V 3KW STROHM la cel mai bun pret. Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Schachermayer utilizează cookie-uri, pentru a adapta site-ul web necesităților sale.


Prin continuarea navigării vă declarați de acord cu utilizarea acestor . M este un prelungitor pe tambur cu cordon flexibil, destinat alimentarii cu energie electrica a diferitelor . Tambur cu cablu este folosit pentru rularea cablurilor, furtunurilor de gradina, cabluri, etc. Acesta este disponibil în șase versiuni. Comanda online Strohm prelungitor prize si tambur , la pret avantajos 78. Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul . MM 25M din oferta Vexio! Acum este doar 14lei!


O gamă largă de Cablu prelungitor , tambur cablu. Sculă de calitate: Rapid şi accesibil . Caracteristici: Cablul electric are fire de 1. Typ przedłużacza, Bębnowy. Tambur prelungitor cauciucat cu prize, 15m cablu. Cumpara prelungitoare cu tambur de la Micul Meserias si foloseste-le atat in gospodarie cat si in alte spatii. Alege produse de calitate!


A, protectie la suprasarcina. Cordon prelungitor cu tambur Utilizare: pentru alimentarea simultana a mai multor aparate electrice de uz casnic sau similare Constructie: Cordonul este . Momentan, nu sunt review-uri despre acest produs. Culoare: Negru Specificatii: - Tensiune nominală: AC 250V, 50Hz - Sarcina maxima: . The line is made of red rubber, very seldom used in production, which is easy to distinguish on any background to improve the safety of use.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare