joi, 19 iunie 2014

Spalator inox 2 cuve pret

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. GASZTROMETÁL MCS2-chiuveta spalator inox cu cuve. Spalator profesional din inox cu cuve si picurator. Va oferim mobilier inox cu preturi mici si promotii la orice chiuveta spalator inox achizitionata.


Spalator inox 2 cuve pret

La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta. Citeşte mai multe în broşura de garanţii. Mese, spalatoare si dulapuri inox. Cantitate: Adauga in cos.


Picioare din profil inox rectangular 4xcm. LIVRARE (in timpul orelor de program):. CHIUVETA FRANKE INOX MYTHOS MMX 2- PICURATOR DREAPTA. Set Chafing dish uri. Vanzarea produselor se.


Spalator inox 2 cuve pret

Inoxul difera de majoritatea materialelor prin faptul ca se poate integra in aproape orice bucatarie. Barazza B_FAST 83x83cm de colt cu cuve si picurator (1LFS82A ). Gasesti probabil cel mai bun pret la echipamente profesionale . Sifon Space Saver Lux pentru chiuvete otel inoxidabil cu si cuva. Sifon pentru chiuvete de inox cu două cuve.


Chiuvete cu preturi incepand de la 105. Cotatile de pret se transmit in functie de comanda, beneficiind de. Design by Halvor Thorsen. Lavoar inox Icon încastrare și submontate. Este o chiuveta din inox cu cuve ce se monteaza pe masca de la chiuveta.


Spalator inox 2 cuve pret

Categorie: Mobilier neutru inox. Sorteaza: Sortare implicită, Sortează după . INAPOI LA CHIUVETE INOX. Un clip scurt care prezintă modul simplu de montare a chiuvetelor Frangranite de la Franke . Pret disponibil la cerere. Cod produs: SP220D_146442.


Plata se face in lei, la cursul BNR din ziua facturarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare