vineri, 4 iulie 2014

Oringuri injectoare

Set trusa garnituri oringuri aer conditionat clima 2buc mov. Piese - Accesorii Autoturisme. Garnituri ( oringuri ) injectoare peugeot 206. Oferte pentru oringuri injectoare la preţuri bune.


Tdi Cod motor:AVB Pretul este pentru un injector. Set o-ring pentru injectoare POMPE DUZE TDI cu doua supape pe piston, compatibile cu elementele BOSCH POMPE DUZE. Utilizari: Audi, VW, Seat, Skoda: . De ce este bine sa schimbi saibele si garniturile la injectoare PD.


Deci saiba de foc nici nu se deformeaza sau altceva, dar oringurile din . Oringuri injectoare noi vw touran Passat Bcaddy motor 2. Pornire dupa schimbare oringuri si bujii. Injectoare cu probleme, sau bataie. După operațiunea aceasta masina merge la parametrii optimi.


Cu aceasta ocazie mecanicul m-a anuntat ca doua din injectoarele PD. Pregătit pentru a umbla la injectoare motor 2. TDI cod BRE, m-am înarmat cu răbdare si setul de oringuri dar si suruburile aferente. NOI si ar ajuta sa le ungeti cu putina. Crede-ma am schimbat si eu injectoare la PD.


RRP: 12RON — Prețul nostru: 9RON . TDI 4motion diesel 1cai FAI AUTOPARTS IS001. Set garnituri etansare injectoare VW PASSAT (3B3) 1. Poti plati in rate fara dobanda. Ii gasesti si pe acest forum, poti da comanda de aici. Ai putea face niste poze cu injectoarele si conurile?


Oringuri injectoare

Inelele de tip O sau oringurile au rol de etansare si sunt utilizate in industria auto,. Pentru vizualizarea acestor produse MDM, accesati pagina. ORINGURI INJECTOARE SKODA ,VW ,AUDI de la magazine cu 1 calificative pozitive si livrare din stoc. Pe langa faptul ca pe tester imi arata ca nu functionaza injectorul mi.


Cumpara acum de pe Okazii. Garantie doi ani finantare in rate produs original. La Cylex vei gasi informatia, împreună cu telefoane, date de contact, orele de deschidere, păreri si oferte speciale. Ce service din zona Olteniei valceaarges dolj imi . Buna, trebuie sa schimb oringurile de la injectoare. Long story short, vreau sa verific daca imi curge vreun injector inauntru, deoarece uneori . Schimbare oringuri injectoare passat, schimbare injectoare passat, schimbare gratuita injectoare passat, schimbare injectoare passat gratis, acte necesare . Vezi ,sa nu fie vorba cumva de oringurile de la injectoare ,sa nu se dezamorseze pompa de motorina de seara pana dimineata,cand e calda . Am inteles ca ar putea fi uzate niste oringuri de la injectoare si pe acolo prinde aer.


Oringuri injectoare

Acum intrebarea este: e logic ce zic eu aici? Si daca da e greu de schimbat . Set reparatie injectoare , Mazda motor 1. CP Contine saibe de foc, simeringuri , oringuri plastic, oringuri retur injectoare verzi , Calitativ . Sistemele de injecție cu pompă injector combină pompa de înaltă presiune și injectorul în aceeași unitate. Fiecare cilindru al motorului este prevăzut cu căte . Un injector este o supapă care injectează carburantul la motoarele cu ardere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare