joi, 24 iulie 2014

Storcător biovita model 400

Storcătorul cu melc Biovita Fresco- 4este ideal pentru obţinerea sucurilor de fructe, legume şi ierburi. Storcător melcat lent pentru obţinerea sucurilor de fructe, legume şi ierburi. Model : Storcător cu melc BIOVITA -SJ50Putere: 2W Viteza de rotație a . Desi nu sunt un fan al storcatoarelor cu gura de alimentare mare, primul model care chiar merita banii este acest Biovita Fresco4! In momentul de fata Biovita comercializeaza doua modele de storcatoare cu melc , Fresco4si SJ500 ambele cu gura mare de alimentare, insa pretul la cele . BIOVITA - FRESCO4este un storcător cu ax melcat vertical cu un motor puternic. Un model care este prevăzut cu un singur ax este mai ieftin dar și mai lent.


Storcător biovita model 400

Home Alte Brand-uri Biovita Fresco4un storcator cu melc complex. Ca si design modelul de fata vine cu o combinatie eleganta de nuante . Semnalați o altă imagine Semnalați imaginile ofensatoare. STORCATOR MELCAT BIOVITA -FRESCO4bvBIOVITA la dc-shop.


Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Dimensiuni: x x cm (l x L x H) Greutate: kg. Storcător cu melc Biovita Fresco- 4. Asamblarea si utilizarea storcatorului Fresco4.


Storcător biovita model 400

Am mai gasit un model care pare promitator http://www. Storcator fructe si legume TEFAL Frutelia ZE350B, 0. VA FI DISPONIBIL IN STOC DIN APRILIE 2019BIOVITA- FRESCO4este un storcător cu ax melcat vertical cu un.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare