vineri, 3 octombrie 2014

Placa electronica ariston bs

Placa electronica ariston bs

Este in stare perfecta. Ofer garantie luni si retur de bani daca defectul dvs nu este . Nu exista nici un review. Preturi placa electronica ariston - Lista cu rezultate pentru placa electronica ariston. Compralo en Mercado Libre a $ 12. Encontrá más productos de Electrodomésticos y Aires Ac.


Conditii de vanzare: - Produsul este testat si verificat atent inainte de vanzare - Piesa originala - Garantie 3 . GARANTÍA: Te ofrecemos año de Garantía en este accesorio reacondicionado, y. Alimentarea valvei este controlată prin placa electronică P. Inlocuirea se poate face fără . Ariston Thermo Ukraine LLC str. Pe placa de baza scrie doar urmatorul . ARISTON Hay productos. Display inclus in pret. Centrala BIS II face parte din gama de centrale cu . Manual de instruire: BIS II.


Placa electronică permite forţarea aparatului la un regim maxim sau minim de. O placa electronica noua fara manopera costa aprox. Schimbarea componetelor de pe placa electronica nu afecteaza in nici un fel. Dn Geovanni aveti placa electronica def modulul de ionizare nu mai . CON CÁMARA ESTANCA DE TIPO C. La placa electrónica permite forzar el aparato para funcionar a la.


Placa electronica ariston bs

Functia de modulare electronica continua a flacarii. Camera de ardere etansa. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare