miercuri, 14 ianuarie 2015

Ceaun fonta emailata cu capac

Ceaun Fonta Emailata OLX. Toarta de prindere din . La cerere livram si trepiedul corespunzator. Capacul din fonta este inclus. Produs in Europa, se remarca prin forma lui cu fund rotund.


Ceaun fonta emailata cu capac

Foarte usor de utilizat si . Cratita- ceaun fonta cu capac 8l. TUCI FONTA EMAILAT , CM, L la pretul de 149. Poti plati in rate dobanda. Alti clienti au ales si. CRATITA FONTA CU CAPAC , CM, 3. Citeşte mai multe în broşura de garanţii.


Include capac , Nu include capac. Fonta retine caldura inmagazinata foarte mult timp, . Intrucat fonta retine caldura inmagazinata foarte mult timp, se distribuie catre preparatul. Aceasta cratita este prevazuta cu un capac din fonta ce se prinde cu suruburi din otel, creand efectul de preisune si reducand timpul de gatire al mancarii. Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul tau.


Ceaun fonta emailata cu capac

Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Ustensile gratar pe site. CEAUN FONTA CU CAPAC SI TOARTA 3. A trecut destul de mult timp de la ultima verificare. E posibil ca produsul sa nu mai fie vandut de.


Vasele din fonta sunt. Tava de copt rotunda 26cm 299lei. Vas rotund cu capac 4L . Tip produs: ceaun , cu capac , tava, tava briose. Magazin online specializat in comercializarea produselor de . Te asteptam pe Carrefour. Mamaliga buna se face in ceaun.


Se acopera cu un capac si se lasa pe foc o ora. Puneti la incins uleiul intr-o tigaie grea de fonta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare