luni, 12 ianuarie 2015

Farfurii suport cu bile aurii

Farfurii suport cu bile aurii

Inchiriem platouri transparente cu margine aurii sau argintie. Construiti evenimente folosind elementele de decor dorite. Nunta, botez, petrecere sau alt . Farfurii suport aurii tip wera wang.


Farfurii suport cu bile aurii

Pentru alte produse, va invitam sa urmariti siteul nostru . Diametrul este de 33cm. Platouri aurii , tip frunza. Scroll catifea visiniu cu damask auriu. Acest anunt nu mai este activ. Set suporturi pahare Dahlia auriu.


Profita acum de preturi. Gamă variată de decorațiuni pentru casă - lumânări și suporturi de lumânări, sfeșnice, felinare, farfurii , plante artificiale și vaze. Alege să îți decorezi sufrageria cu un ceas de perete, un felinar, un suport de lumânări sau un. Oglindă ALEKSANDER 40cm cu ramă aurie. Pachetul contine: servet, suport de farfurie.


Farfurii suport cu bile aurii

Nota: Sunt 2-3cm diferenta potrivit masuratorii . Setul include bucati pahare, in fata de masa, servetele si pai. Magazin de decorațiuni pentru torturi și ustensile pentru cofetării. Mingiute decorative aurii. Decoratiune Love aurie. Set farfurii portelan Vanora VN-NE-0ANEMONA, piese ( Albe ). Bile decorative turcoaz.


Glisiere cu bile , extracție. Suport farfurie ceramica. Oţel tratat anticoroziv silver.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare