joi, 1 octombrie 2015

Sticla sublimabila

Sticla sublimabila

Cristal foto inimioara cu suport. Placi din sticla ce pot fi imprimate prin sublimare. Alte cautari: cana mata sublimabila , cana mata promotionala, cana mata personalizata, cana . Un cadou exceptional pentru a pastra o amintire frumoasa. Pe langa poza dorita se poate atasa si un text la cerere.


In cazul in care nu aveti un design , puteti alege unul din modelele . Se pot personaliza prin sublimare atat textilele din poliester cat si suprafetele dure cum ar fi cani, farfurii, plastic, lemn sau sticla cu conditia ca acestea sa fie . Ceas din sticla personalizat foto prin sublimare – diametru cm. Ceasul personalizat foto poate fi agatat pe perete prin intermediul mecanismul . Mecanism complet pentru ceasuri de perete din sticla. Comandă și personalizează acum online. RAMA FOTO SUBLIMARE PERSONALIZATA Modele de rame foto personalizate. Faceti-va propriul design pentru rama foto personalizata.


Cumpara sublimare con forma halbă de argint din oţel inoxidabil pentru tipărirea personalizată 18oz la. Acoperite cu sticla de apa. Argint inox cafea cani sublimare sublimare con forma inoxidabil argintiu cana pentru personalizate . Contine suport pentru birou.


Sticla sublimabila

Rama din sticla sublimabila. Dimensiuni: Latime: 20cm. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Cana alba cu interior color. Canile sunt acoperite cu un strat de lac de sublimare VeriSub care. Trofee din sticlă și cristal.


Sublimare pe cana alba. Tablouri sticla (Lumenglass) Tablou din sticla de inalta calitate, sublimabil , ideal pentru. Cutie de vin personalizată pentru două sticle pentru nași. Termenul isi are originea in metoda de productie aparuta in Marea Britanie in anul . PLACA CERAMICA OVALA 12.


CANA NEAGRA SUBLIMABILA. Va asteptam intr-un cadru prietenos, va indrumam pentru . Accesorii si consumabile Silhouette CAMEO - decorari, transfer termic, sticla ,. Cernela de sublimare se transfera perfect pe materiale care contin poliester. Imaginile imprimate prin sublimare arata la fel ca originalul, nu își pierd claritatea și.


Sticla Pacific cu carabiniera. Cană sticlă , Husă tabletă 1 Oiță de pluș, Placă ceramică patrată . Producator de snururi textile (lanyards) si benzi pentru cadouri, garouri, bratari si brelocuri textile, personalizate prin sublimare sau tesatura, fabricate 1 in . Pentru sublimare este necesara o temperatura de 200°C sau 180°C pentru ceramică – acestea find recomendări generale. Fără temperatura minimă nu se . Parametri tehnici pentru imprimarea articolelor de sublimare cu hartie TexPrint TXPF- cerneala sublimare.


Sticla sublimabila

Categorie: Diverse Etichete: cadou, personalizare, personalizat, sticla . Suport din sticle pentru pahare. Cană termică cu chenar alb sublimabil. Va putem livra aceste cani promotionale personalizate prin . Gifts4you ∕ Produse ∕ Placi sublimabile.


Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs. DX tricouri promotionale puzzle cani breloc lemn canvas sepci sticla. Breloc dreptunghiular din metal doua fete sublimabile. Cutii personalizate din carton, difreite dimensiuni, pot contine sticle de 330ml sau 500ml de vin, sau alte produse si pot avea separatoare de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare