luni, 7 decembrie 2015

Razatoare fructe electrica

Descopera promotiile zilei, ai . Casa si gradina Articole menaj. Razatoare electrica pentru fructe si legume. Maruntiti fructele si legumele extrem de simplu si usor cu tocator - razatoare electrica pentru uz casnic si micro-ferme. Utilajul are un design modern si este . Livrare in toata tara . Zdrobitor fructe electric Micul.


Tocator manual de radacinoase, fructe si legume (sfecla, varza, cartofi, mere etc.). Moara cereale electrica. Magazin Unelte PieseSiUnelte ro. Feliator multifuncţional cu răzătoare pentru legume, fructe , carne şi brânză.


Răzătoare şi feliator electric portocaliu. Cumpără de la parteneri. Este uşor şi rapid să te bucuri de legume şi fructe în fiecare zi cu gama noastră FRESH EXPRESS. In cazul in care iti doresti ca alimentatia familiei tale sa fie una mai sanatoasa, cu mai multe fructe si legume proaspete, o razatoare electrica este cea care iti va . Materialul din care sunt realizate . Cum alegi cea mai bună răzătoare electrică pentru acasă?


Razatoare fructe electrica

Mandomatik razuieste, feliaza si taie legume, fructe , branza, etc. Rulează fără energie electrică , acest tocător de mână-alimentat este mare pentru. Inox cartof morcov Shredder spirala rotativ răzătoare fructe Cutter bucatarie . Garantie: ani persoane fizice, an persoane juridice.


Diametru razatoare 215mm. Manualul Utilizatorului. Marime gaura ax - 19mm. Aflati informatii despre.


Etichete: razatoare razatoare fructe si legume razatoare original v reducere razatoare. Super Fast Download razator video HD HD. Cu ajutorul acestei mori puteti marunti atat fructe cat si macina cereale in functie de sita montata ( razatoare pentru fructe sau butuc cu ciocanele). Geamuri electrice oglinzi electrice închidere centralizată Climatronic. Cu aceasta razatoare gatesti in modul cel mai sigur si rapi pentru ca acesta face ca munca de pregatire a. Cauți oferte pentru Legume, fructe , plante?


Robinet Electric pentru Incalzit Apa – RE124. Intră și vezi reducerile săptămânii de la Kaufland. Pregătește lista de cumpărături și bucură-te de promoții. Cu această răzătoare , pregătirea mâncării va fi mai… Puneți în coș.


Razatoare fructe electrica

Salate de legume și fructe în câteva minute! Foarte versatil, poate toca, mărunți sau felia fructe și legume. Cu storcătoarele noastre de fructe și legume poți prepara sucuri proaspete ușor și eficient. Motoarele puternice și micro-sitele fine asigură faptul că te poți. Taietorul are urmatoarele capuri de taiat: razatoare , cap de taiat mare, cap de taiat.


Cutie de pranz electrica. Destinat stoarcerii merelor, morcovilor, perelor sau a altor legume și fructe. Fructul se spală, se curăță de coajă și se rade pe răzătoarea de sticlă. Razatori ,peelere, mandoline, feliatoare,storcatoare, foarfece bucatarie.


Recipientele de depozitare ale maruntitorului de legume si fructe sunt transparente, astfel poti vedea oricand ce contin. Servesti preparatul din acelasi recipient, . Storcator electric pentru legume si fructe cu viteza. Modelele de tocator - razatoare fructe si legume electrica sunt ideale pentru tocarea rădăcinoaselor, . Aparat de Tăiat și Curățat Fructe de Avocado All in One Avocadore.


Feliaza si taie orice alimente, legume, branzeturi si specialitati din carne. Avantaje: - Dispune de moduri diferite de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare