joi, 21 ianuarie 2016

Catering constanta platouri

Prima fabrica de platouri din Constanta. Vă putem oferi o gamă variată de produse prezentate într-un mod atractiv şi convenabil, sub formă de platouri reci sau . La început, activitatea noastră se desfăşura doar la sediul nostru, dar, pentru a răspunde cât mai mult solicitărilor venite şi . Pentru orice eveniment de familie sau social, business sau corporatist, La Tavola iti pregateste si iti livreaza in Constanta si in imprejurimi . Acoperire Constanta - Navodari - Eforie. Oferă-le angajaților tăi o pauză cu gust prin serviciul de catering LA OALA. In functie de preferintele clientilor, putem realiza platouri personalizate. Puteti comanda orice fel de mancare dar si platouri calde si reci.


Catering constanta platouri

Gujon de pui cu susan, 2g. Chifteluțe speciale, buc. Floricele de cabanos, 2g. Ficăței în bacon, buc. Platouri pentru Evenimente Constanta.


Va oferim platouri pentru petreceri private , zile onomastice, nunti , botezuri etc. Va oferim o gama variata de produse prezentate intr-un mod atractiv si convenabil, sub forma de platouri reci si calde. ADRESA: Strada Aprodul Purice nr. Alege tu ce vrei sa servesti la aperitiv! Servicii de catering si livrari la domiciliu.


Catering constanta platouri

Tot ce aveți de făcut este să intrați în oricare magazin Petry, cereți catalogul cu platouri reci, alegeți varianta dorită și lansați comanda. Atentie: Pentru toate comenzile de platouri va rugam sa luati in calcul ca timpul de livrare este de 2-ore. Cămara cu Merinde - Restaurant raw vegan in Constanța. Ficatei de pasare Aripioare pui Gujoane de pui Bulete de cartofi si cascaval Cartofi prajiti.


Conceput pentru evenimente speciale, acest platou este potrivit pentru 12. Specialitati de toate felurile. Detalii despre furnizori puteti gasi doar pe portalul Mancare la Domiciliu.


Smiley Food Constanta 03. Pizza Adriano Braila 04. Realizez platouri reci pentru diverse evenimente, prețul este negociabil. Saptamana se incheie cum nu se poate mai bine, cu mancaruri traditionale gustoase si o. Timp aproximativ de livrare: 50 . Firma noastra de catering va poate livra platouri festive pentru onomastici, petreceri sau diverse evenimente atat la domiciliu cat si la birou. Animale la protap- platouri tradiționale.


Astfel, putem asigura servicii profesionale de catering , garantand pentru prospetimea alimentelor si pentru amenajarea unor platouri deosebite. Oferta de produse este conceputa intr-o. Ciocoi Florentina Constanţa. Datorită experienței acumulate în domeniul de catering în Ara livrăm produse.


Catering constanta platouri

Echipamente profesionale la oferte speciale. Preparate delicioase din carne proaspata cu garnitura la alegere de cartofi prajiti, piure sau orez. Catering tip bufet suedez sau cu servire la masa. Livrare gratuita la domiciliu in Constanta. Meniu Casa Brancoveanu.


PLATOURI CATERING PENTRU MIRESE,MIRI,NASI SI ALTE EVENIMENTE DE FAMILIE ! Managementul evenimentelor private sau de afaceri, personalul . Comanzi o PIZZA şi primeşti 2! Asiguram transportul atat in Constanța cat si in împrejurimi. Explore photo and video images on Instagram, latest posts and popular. Eventist - Furnizori de servicii catering pentru urmatorul tau eveniment.


Zone de livrare pizza si catering. Ambalaje personalizate ⋆ Prin atentia constanta si calitatea produselor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare