vineri, 29 ianuarie 2016

Marmita descriere

Oala termos cu pereti dubli pentru transport alimente cu capac prevazut cu garnitura silicon, cleme de prindere si manere ergonomice. Seminarul Marmite - Asigurari, pentru facultate, uploadat in Biblioteca RegieLive. Acest seminar prezinta Marmite. Descriere tub imersat compact.


Marmita descriere

Livrare cu verificare disponibila. MARMITA Canistra inox pentru transport laptele și alimente catering. Vezi ofertele promotionale pentru ustensile. Carcasa exterioară și picioarele din oțel inoxidabil. Obiect Activitate, Fabri -. Poate fi utilizata la transportul mancarii pentru grupuri de . Alegeti dintr-o gama variata de marmite , pentole, ideale pentru orice cantina,.


Reprezintă cea mai ușoară și eficientă modalitate de a prepara cantitați mari de alimente lichide. Sistemul electronic de . Marmita thermica transport alimente litri 32x10cm. Fotografie de copertă, Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie. Robinet de golire - canea, filet 1½, etansare conica, . Marmitele functioneaza cu ajutorul tuburilor imersate compacte.


Marmita descriere

TUBURI IMERSATE COMPACTE 1. Principiu de functionare 2. Denumire contract: Furnizare marmita inox a 1- 2litri. Declaratii privind eligibilitatea: Cerinta obligatorie 1. SUNATI-NE PENTRU MAI MULTE DETALII. Corp inox, bazin dublu cu Ø420mm si adancime 485mm, capacitate 60L, . Peça agora de forma prática e rápida pelo delivery da MissMarmita. Proiectat pentru a fi montat pe linia consola. Primăria Capitalei, investiție de 175.


Operare automata cu panou de control usor de folosit. Bertos marmita electrica cu caldura indirecta 55L, seria 700. Plan superior si frontal din inox AISI 304. Container din inox AISI 304. Elementele modulare pot fi . Procesul verbal de sechestru . Marmită de gătire și fierbere este confecționată din oțel inoxidabil cu încălzire.


Bazin de fierbere de gătire și fierbere este . Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în. Dimensiune (cm):80x90x90. Ideala pentru cantine, marmita asigura prepararea cantitatilor mari de supe, ciorbe, sosuri si creme intr-un timp scurt, precum si mentinerea la cald si . Marmită izotermă 18l, verde oliv, Surplus Armata Română. Horeca Outlet, destinat comercializării de bucătării profesionale, se adresează tuturor celor care dezvoltă afaceri în domeniul hotelier, . Designul captivant al acestui corp de iluminat il transforma intr- un corp de iluminat unicat. Ca si materiale s-au folosit lemnul de culoarea alba . Caută și în subcategorii.


Cada Marmite Rita este . Spatula gaurita din polietilena mare de amestect in marmite si oale mari. Pret cu TVA: 5900Lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare