miercuri, 6 aprilie 2016

Frapiera gheata inox

TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON! Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Cani si cesti pe site. Frapiera - Inox - 7L. Racitoare, frapiere , solutii pentru racirea vinurilor si nu numai. Alege si tu accesorii servire de cea mai buna calitate, alege frapiera inox sampanie, echipamente.


Vas inox pereti dubli pentru cuburi gheata cu capac 15x16cm. Va conferii meselor oferite de dumenvaostra o . Cumpara acum FRAPIERA GHEATA CM INOX la 3Lei. Această frapieră din inox face parte din gama Vacu Vin și este ideală pentru. Otel Inoxidabil A se folosi fara cuburi de gheata.


Profita acum de ofertele speciale! Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. SET PIESE INOX , SHAKER, FRAPIERA GHEATA , FRAPIERA SAMPANIE SI CLESTE GHEATA la pretul de 149. Poti plati in rate dobanda sau cu . Masini producere gheata ,cuburi de gheata ,fulgi de gheata si gheaţă concasată. Capacitate: litri Inaltime: 2mm.


Frapiera gheata inox

Inclusiv cleste inox de gheata si scurgator . Cratita inox cu capac yena ,manere inox , 20X11. Sapir si set ustensile bambus. Disponibilitate: Nu este in stoc.


Butoias de vin disighn unic pentru gheata din sticla inox cu aplicatii din argint925. Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Siasa hurata de planta. Scafa gheata din plastic. Aici le gasesti pe toate!


EUR (Pretul nu include TVA). Plata se face in lei, la cursul . Folosita in general pentru sticlele de sampanie, frapiera este dedicata pentru a raci bauturile. Simpla si eleganta, aceasta frapiera va arata foarte bine pe . Placa de scurgere perforata. Diametru exterior: cm.


Set vas inox pentru gheata. Hampton este o frapiera realizata din inox , cu doua decupaje in partile later. Cauti frapiera din inox pentru vin sau sampanie? Aceasta frapiera este ideala pentru pentru depozitarea la rece a sortimentelor de. Se foloseste cu gheata.


Cum gheata este elemental cheie in utilizarea unei frapiere , elementii frigorifici cu. Aceasta este realizata din inox , care o face rezistenta la socuri – o calitate . Gama noastra de frapiere satisface orice preferinta: exista recipiente cu elemente de racire, flexibile, cu gheata , cu pereti dubli din inox. Masina de preparat cuburi de gheata. Nu mai este disponibil.


Te-ar putea interesa si. Comanda frapiere de pe Hobbychef. Accesorii si ustensile bar profesionale pentru. Afla detalii despre FRAPIERA GHEATA FTC si vezi parerile celorlalti. Inainte de utilizare se indeparteaza gheata din forma si se ar.


Frapiera gheata inox

Pentru racirea vinului frapiera din gheata poate rezista pana la ore. Forma pentru shoturi de gheata. Elementele de răcire ale .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare