joi, 3 noiembrie 2016

Gaini brahma caracteristici

Pe lângă faptul că această rasă . Articolul cuprinde informatii despre caracteristici fizice, comportament si pretul unei gaini Brahma. Culoare ‎: ‎Inchis la culoare, deschis, alb, auriu,. Animale domestice si pasari Pasari.


Gaini brahma potarnichiu.

Bucuresti, Sectorul Ieri 09:26. Răspundem, de această dată, solicitării unui crescător de găini din rasa Brahma. Aceasta este o rasă grea cu următoarele caracteristici. Găina (Gallus gallus domesticus) este o subspecie de păsări din genul Gallus, familia Phasianidae. Masculul găinii se numește cocoș.


Caracteristici de bază. Regiunea: Moldova: , Orhei . CARACTERISTICI : Da impresia de forta caractrerizata printr-o talie mare si o forma .

Târgul-Jiu, Gorj, Romania - Rated 4. Sa cunoastem mai bine Brahma. In cadrul acestei categorii avem deosebiri semnificative intre cocos si gaina. Ferma ecologica de gaini Brahma. Informatiile prezentate sunt clare si, mai ales, complete, astfel incat sa stii cu exactitate, la fiecare etapa, cum trebuie sa . Vand oua de incubat, pui si familii de gaini - rasa Brahma.


Ouale pentru incubat, sunt proaspete, fiind stranse numai la comanda. Rasa BRAHMA HERMINAT DESCHIS: In aceasta categorie, cocosul si gaina au un desen aproape identic;. Alte caracteristici fizice:.


PreţRON Oua de gaini brahma si cochinchina pitic Bistrita, Bistrita-Nasaud. Articolul contne informatii despre caracteristici fizice, comportament si pretul unei. Gat Golas de Transilvania este o rasa de gaini cu un aspect deosebit, chiar ciudat, caree isi are. Care sunt caracteristicile de reproductie ale puilor Kabir? Rasa Leghorn are ca tara de origine Italia, fiind formata din gaini locale.


Greutatea la cocoși este de 5-kg, iar la găini de 2-kg. Articole despre rase de gaini brahma si cochinchina. Rasa denumita Ciobanesc Romanesc Carpatin, selectionata in decursul a sute de ani de .

Brahma este o gaina de culoare alb cu negru. GAINI DE RASA, wiandotte sussex brahma cochinchina urias plymounth. Păsări de curte dure, dar caracteristici îmbunătățite caracteristicile dietetice și nutritive. O caracteristică interesantă este compoziţia în acizi graşi a ouălor Araucana, care este diferită de cea a ouălor de găină autohtonă. Cotețul pentru găini frumos și confortabil, cum îl construim corect.


Sfaturi utile referitor la amenajarea. Rasa de găini Australorp, campioană la ouat- 3de ouă în 3zile. Totul despre gainile din rasa pitica incaltata mii de flori si nu numai.


Pe descrierea soiului de roșii Dubrava, caracteristicile lor, vom vorbi mai târziu. O caracteristică unică în lumea galinaceelor este că găinile din rasa Mătase Japoneză au pielea şi carnea neagră cu reflexe albăstrii şi . Potrivit descrierii, pui de găină grou brahma nu se tem de frig. Această caracteristică vă permite să le păstrați în pui de pui neîncălzite. Oferte GAINI ,RATE,GASTE,CURCI - Vanzari, Cumparari, Servicii GAINI ,RATE, GASTE,CURCI - catalog online si anunturi. Como hacer un nido para gallinas ponedoras con materiales caseros easy wild chicken trap using box paper and wild chicken nest duck farming nongpok . Fundătură Râmnicu Sărat nr Brailita, Romania.


Bad boys buff columbian brahma roosters born in april. Vand pui de gaina , zburati, rasa Kabir, rasa mixta de carne si oua, gainile intra in ouat la. Duration: 0:- Size: 4. Povestea de succes a lui Ovidiu Bartoş, crescătorul de găini campioane - Loghin Adrian Tiberiu Video.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare