luni, 14 noiembrie 2016

Razatoare electrica cuburi

Practice pentru răzuire, feliere, tăiere cuburi sau bastonaşe şi altele. Aparatul contine un accesoriu pt taiat cuburi Editează. Cumpara taiat legume cuburi online pe eMAG. Gasesti mai mult decat crezi!


Comanda si ai livrare si retur simplu ! Cum alegi cea mai bună răzătoare electrică pentru acasă? Ce funcții și accesorii trebuie să aibă răzătoarea electrică potrivită nevoilor tale? Feliator multifuncţional cu.


Gheorghe Gheorgheyears ago. Comparati preturile magazinelor online la Razator, feliator gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Razator,. Un articol despre cum alegi cea mai bună răzătoare electrică ,. La fel de utile sunt și discul pentru mărunțire, pentru cuburi , pentru feliat . Livrare gratuita in aceeasi. Electrocasnice Aparate.


Pratique pentru răzuire, feliere, tăiere cuburi sau bastonaşe şi altele…. Razatoarea ce transforma toate legumele, chiar si pe cele mai dificile, in forma de cub sau pai! Razatoare electrica multifunctionala Beper 150W accesorii Alba. Are functie de taiere cartofi felii, benzi, cuburi. Aparat pentru tăierea unui cub și o răzătoare.


Un cutter de legume pentru varza electrica va face fata acestei lucrari in cateva minute. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Structura este realizata din aluminiu polisat.


Culori : Lamele razatorilor sunt. Recipient pentru cuburi de gheata Igloo. Razatoarea profesionala electrica permite razuirea: pesmetului, branzeturi.


Răzătoare electrică pentru fructe și legume cu design modern se potrivește foarte. Preturi si oferta de produse din gama razatoare cuburi din toate magazinele online din. Disc tip razatoare 7mm.


Razatoare electrica cuburi

Dimensiune cub : 12x12x5mm. Tocatorul electric Victronic reprezinta . Salamandra profesionala Salamandra electrica profesionala. Un set de role, pedală de picior electrică. Tigaie electrica Hot Pan de la Valmy Universal.


Capacitate de producție. Mașini de gheață, Gheață cuburi - CIM 175. Heinner va pune la dispozitie o gama moderna de electrocasnice care va ofera cele mai practice, usoare si placute solutii pentru casa dumneavoastra. Ce caracteristici are o razatoare electrica buna? Taie fin sau mare, in cuburi , fasii, felii si julien iar cu dispozitivul de prindere al legumelor.


Razatoare electrica cuburi

Nu există încă recenzii. Fii primul care adaugi. Tara de origine: Italia. V şi răzuitor cu două feţe. Alimentare electrica (2). Masina de ras cascaval. Un aparat realizat special pentru taiere cuburi mozzarella.


Oferte produse si servicii: taiat cuburi legume. In plus daca achizitionati razatoare electrica , veti primi lame diferite din otel. Detalii - Crusher electric cuburi gheata - Gastro Group Crusher.


Razatoare electrica cuburi

Apesi un singur buton pentru a felia, a taia cuburi si a toca orice ingredient. Lama universala din otel inoxidabil feliaza pana si cele mai dure ingrediente. Biovita vă oferă aparatură care vă ajută să aveți un stil de viață mai sănătos: storcătoare, mori de cereale, aparate pentru lapte vegetal, iaurtiere, . Verifica gama completa de accesorii si ustensile casnice. Pentru energie electrică – scaner scos din priză.


Moara electrica de maruntit fructe-legume Micul Fermier nr. Zdrobitor Cuburi de Gheata Profesional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare