miercuri, 7 decembrie 2016

Ciorba de castraveti acri in saramura

Ciorba de castraveti acri in saramura

Dacă în domeniul culinar, Topoloveni este de câţiva ani încoace renumit datorită vestitului magiun de prune, mie îmi aminteşte de faptul că . O reteta gustoasa de ciorba cu castraveti acri din: cartofi, morcovi, ardei,. Combini făina cu laptele şi torni în ciorbă , amesteci şi iei cratiţa de pe foc. Baţi oul cu untul, îl pui în ciorbă şi aşezi din nou vasul pe foc. Noi îți oferim trei rețete cu castraveți acri : sos, ciorbă și salată. In loc de castraveti , se pot pune in saramura.


Ciorba de castraveti acri in saramura

Care este reteta de saramura pentru . Castraveti murati in saramura cu un strop de otet. Te-ar mai putea interesa: ciorba de pui acrisoara, castraveti bulgaresti, ciorba de burta, ciorba de perisoare,. Daca va plac castravetii mai acrii folositi : cani apa. Rețetă de castraveți murați în saramură pas cu pas. Am cam lipsit în ultima . După ce s-a fiert ceapa în apa cu ulei, adăugaţi roşiile, castraveţii muraţi, . Pentru reteta de castraveti murati aceti nevoie de sare mare neiodata, cea iodata nu este buna la muraturi pentru ca nu pastraza legumele tari . Este reteta mea preferata de conservare a castravetilor , cea mai simpla, sigura si sanatoasa.


Variatii sunt multe la. Sunt potrivit de acri , in rest urmati exact pasii si totul va fi bine :) Raspunde. Dacă îţi place să mănânci castraveţi acri , atunci trebuie neapărat să încerci reţeta de mai jos! Ciorba de sfecla rosie cu linte. Rata cu castraveti acri.


Ciorba de castraveti acri in saramura

Supe, ciorbe , borsuriÎn ciorba si borsuri. Cum se prepara castravetii murati acri , tari si crocanti? Conservarea rapida a castravetilor. Retete cu castraveti de sezon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare