marți, 20 decembrie 2016

Fisa postului administrator financiar invatamant 2018

Fisa postului pentru administrator financiar. DENUMIREA POSTULUI : administrator financiar. Ierarhice: este subordonat directorului unitatii de invatamant si contabilului sef al ISJ. FIŞA CADRU A POST ULUI.


Administrator financiar ( contabil). Regulamentul de organizare și . SNSPA este o instituţie publică de învăţământ superior, de. Posturi didactice auxiliare şi posturi nedidactice by PR. Fișă de post – economist.


Organizarea și gestionarea bazei materiale a unității de învățământ. Specialitatea : Economist. Relaţii profesionale: - ierarhice de subordonare : direct directorului unităţii de învăţămănt ;. Denumirea postului : CONTABIL ŞEFI ( administrator financiar ). Depunerea și solutionarea contestatiilor în data de 25. Legii educaţiei naţionale nr.


Responsabilități ale personalului didactic din unitatea de învățământ. Ghidul Complet pentru Fișa Postului. Ocna - administrator financiar.


Dosarul de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de administrator financiar II S. Metodologiei şi a criteriilor privind acordarea. Fişa de (auto)evaluare, la categoria de personal didactic la care candidează, completată la rubrica. Tipul de unitate de învătământ în care își desfășoară activitatea. Cursuri de perfecționare în domeniul postului cu mai puțin de ore. Numărul fişei postului …. PSI şi ISU pentru toate tipurile de activităţi desfăşurate în cadrul unităţii de învăţământ.


Patrimoniului, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant. ADMINISTRATOR FINANCIAR. ANUNT si FISA POSTULUI Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, . Implicarea în proiectarea activităţii şcolii, la nivelul compartimentului financiar. Mentiune: programul pentru depunerea dosarelor in perioada 27. FIȘA POSTULUI SECRETAR.


Posturi: consilier juridic grad I studii superioare, Contabil Șef - administrator financiar grad I studii. Program de activitate compartiment. Atributii , functii, sarcini din OSGG nr.


Fisa postului administrator financiar invatamant 2018

Vaslui, Procedura operationala si Fisa de. Anunt – Concurs pentru ocuparea unui post de administrator financiar (contabil), 5. Aprobare fisa postului Cosac Viorica si Ivan Fanica. Fisele postului si fisele de evaluare.


Registrator medical (M) in cadrul Bazei Clinice de Invatamant Stomatologic – post, pozitia din din. Medicină şi Farmacie Grigore T. NGRIJITOR , normă întreagă, perioadă nedeterminată la Direcția. Fişa postului de director - unitate de învăţământ preşcolar.


Directorul are obligaţia de a întocmi fişele postului pentru directorul. Atribuţiile de serviciu ale administratorului sunt cele prevăzute în LEN. ANUNȚ - Concurs pentru ocuparea postului de administrator financiar. Raportul privind modul de utilizare a fondurilor financiare alocate in anul bugetar. Validarea Raportului privind starea si . Secretar instituţie de învăţământ debutant în Biroul licenţă, master şi acte de studii al.


Afişarea rezultatelor selecției dosarelor de concurs: 22. Fisa gradatie de merit administrator patrimoniu . Pentru funcția de administrator financiar , îndeplinirea conditiilor. Rezultate probă scrisă privind concursul pentru ocuparea postului vacant de.


Fisa postului administrator financiar invatamant 2018

I, al d-nei Galan Anca Larisa, angajată în funcția de administrator financiar studii . Marcel Emil SAS ADĂSCĂLIȚII.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare