marți, 21 februarie 2017

Expresor cafea restaurant

Expresor cafea restaurant

Nu alegeti o cafea care este pe toate drumurile si a carei calitate sau imagine poate fi indoielnica. Noi va recomandam Davidoff Cafe si Piacetto Espresso. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Cumpara expresoare si aparate de cafea de la producatori de top pe Espresso Cafe. Livram rapid din stoc la preturi mici.


Espressoarele profesionale sunt destinate locatiilor Ho. Ca ( restaurant , bar, coffee shop). Am creat solutii personalizate de cafea tinand cont de nevoile clientilor. O sortimentatie variata de cafea boabe, macinata si capsule. Va punem la dispozitie mai multe modele de expresoare , espresoare destinate uzului profesional dar si casnic.


Preturi expresoare cafea de la 2ron. Barurile si restaurantele cele mai pretentioase folosesc aparate. In baruri mai mici se pot folosi.


Prăjim cafea Columbia, cafea Kenya, cafea Guatemala, cafea Costa Rica. Vând expresor Breville Prima Latte foarte puțin folosit, a fost primit . Un asa zis Barista, a comfundat râsnița cu filtru de cafea. No photo description available. Amestec de cafea studiat studiat pentru ibric sau expresor pentru cei care . Aparatele de cafea sunt livrate si montate gratuit in baruri, restaurante , sediile firmelor si ale institutiilor de catre angajatii firmei . Aveam nevoie de o tehnologie într-atât de avansată încât să prepare în mod constant cafea de înaltă calitate pentru patru restaurante și trei baruri. Instalarea aparatelor de cafea în sistem comodat sau închiriere în funcţie de domeniul.


Model complet automat cu cafea boabe panou touch screen. Cu acest tip de espressor se poate face caf. Poate fii folosit în regim de bar, restaurant , pensiune. Primul pas în instituirea tradiţiei caffè sospeso a fost făcut în restaurantele şi în barurile. Elegance, reliability and high performance: the finest tradition of Italian espresso coffee.


Expresor cafea restaurant

Explore our large range of professional espresso and cappuccino . Aparate Profesionale pentru baruri restaurante. Saeco Royal Office Cafea , Restaurant. Aceste expresoare sunt indispensabile echipamente HoReCa, aparate bucatarii. Textura fina a unei creme inspumate, intr-un mix perfect intre cafea si spuma delicata a. O bucatarie bine dotata este cheia unui restaurant de succes.


Bristot este brandul tău de cafea chiar şi în afara casei: bucură-te de cel mai bun espresso italian în cafenele, restaurante şi hoteluri. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Espresso este o cafea concentrată, cu o aromă intensă, pregătită sub presiune.


HoReCa (Hoteluri, Restaurante , Catering). GRATUIT ) pentru birouri in Bucuresti. Dispunem de o gama larga de espressoare si . Nimic nu ne bucură mai mult, decât curiozitatea voastră despre cafea.


Suntem aici să vă răspundem la toate întrebările, click pentru a intra în contact. Fie ca doriti sa inchiriati un espressor de . Va oferim o gama larga de aparate de cafea in functie de necesitatile dumneavoastra. Se discuta aprins despre espressoare si cafea intr-un ritm alert al postarilor in. Acum un an, un amic manager de restaurant m-a rugat sa ii imprumut.


Expresor cafea restaurant

Pentru ca in extractia unui shot de espresso si prajirea cafelei nu este . Magazin de aparate de cafea de tip espresso noi si second han reconditionate. Vindem de asemenea si cafea , piese si accesorii. Oferim service pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare