miercuri, 1 martie 2017

Montare bullbar

Cu multi stim deja faptul ca un bullbar ne poate salva de cate o zgarietura, julitura pe bara fata a masinii. Bineinteles putem vorbi de protectie doar in cazul . Ti-ar placea sa iti dotezi masina cu un bullbar auto? Avem o veste buna pentru tine: un bullbar se monteaza usor folosind instructiunile primite odata cu produsul.


Montare bullbar

Se apasa de ori butonul de deschidere pt coborare geamuri. Eu as dori sa stiu exact in ce consta instalarea, pentru a-mi face o idee despre . AUTOTAMSAM va ofera o gama variata de BULLBAR ,ROLLBAR,PRAGURI ornamente. Rapi simplu si fara sudura - doar cu suruburi si legaturi. Montaj bullbar de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning.


In atelierul auto MDBI confectionam bullbar auto pentru ATV-uri, comercializam si montam bullbar auto. Beneficiile montarii unui bullbar auto de inox:. Pentru mai multe informatii va stam la. Cumpara bullbar dacia duster online pe eMAG.


Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Jeep Cherokee XJ che si sta avvicinando a diventare macchina storica. Vorrei montate un Bull Bar in acciaio. Kitul de montaj inclus. Inscriptionat cu DUSTER.


Produsul se expediaza . Il bull bar ha la funzione di proteggere da eventuali urti gli elementi meccanici del tuo fuoristrada come il radiatore e alcune parti dello sterzo. Bullbar inalt din inox pentru Dacia Duster. Include suport montare troliu in bara. Permite montarea proiectoarelor de origine. Stavo cercando qualche informazione sui paraurti tipo Bull bar.


Pachetul contine kit de montaj si pachet electric universal cu priza pini. Cu bare de protecție primiti un set complet de montare și instrucțiuni de instalare ușoare . Sostenere poi che uno monta il bullbar e si diverse a bollare le macchine nei parcheggi è davvero fuori luogo. Nessuno si diverte a urtare gli . Acest bullbar vine echipat cu suporti pentru montarea proiectoarelor sau a . I “ bull bar ” (detti anche paraurti con tubolari rigidi) originariamente.


Super Ocazie VAND BULLBAR PENTRU LAND ROVER FREELANDER. NOU, SIGILAT IN CUTIE , CU TOATE ACCESORIILE PENTRU MONTARE. Suport universal de montare folosind locația de montare a plăcii de.


Montare bullbar

Actualizare buc Mount suport tub cleme pentru LED-uri lumina Bull Bar ascuns. O pereche de aluminiu suporturi montare Nici o cutie cu amănuntul. BULLBAR -PRAGURI inox, sau poate nu - As vrea sa va prezint. Totusi, e monteaza in suruburi, nu i-am schimbat motorul, i-am pus un . Se utilizeaza pentru montarea proiectoarelor.


Kit de prindere inclus. Sunt kituri pentru montaj direct pe masini de teren. Set cablaj ARB pentru proiectoare de ceata integrate in bullbar -uri ARB. Gasiti in aceasta pagina si bulbar auto sau bulbar inox pe langa firme care. Firma noastra, executa si monteaza balustrade din inox cu preturi incepand de . Campagna per il divieto o per una rigida regolamentazione dei bull-bar.


Bara fata TOYOTA LC8 cu bullbar si suport de troliu. Bara vine cu gauri pentru montare cric HI-LIFT , suport pt ocheti si gauri montare proiectoare. A questo punto rimonta il tuo paraurti suzuki e con altri bulloni, di opportuna dimensione, monta il bullbar fissandolo ai fori nelle nuove staffe . Prescindendo dai problemi di omologazione, sui quali mi . EC pentru Dacia Duster, calitate impecabila, made by Cobra Germania.


Potrivire perfecta pe masina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare