vineri, 3 martie 2017

Rindea stern ep 900a

Rindea stern ep 900a

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . Modelul EP900A de la Stern este o rindea din gama hobby cu alimentare la reteaua electrica, oferind o putere crescuta de lucru, de 9W. Prin achizitionarea acestui produs online, nu mai . Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Acest model de rindea electrica poate fi utilizat la rindeluirea, tesirea si faltuirea lemnului si a. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies . ZgVUrmăreşte acest film pentru a afla cum să folosesti o rindea electrică. Componentele aparatului.


Utilizare conform destinaţiei. Indicaţii generale de siguranţă. Instrucţiuni speciale de siguranţă. Lucrul cu rindeaua electrică. Adancime rindeluire maxima 2mm pentru o prelucrare rapida dintr-o singura trecere.


Latime rindeluire: 82mm. Intrerupator cu sistem de siguranta impotriva . Trackbacks are close but you can post a . Deschiderea coletului la livrare” si transportul gratuit la comenzi de peste 9lei. Masina de rindeluit este destinata a fi utilizata pentru prelucrarea materialelor din lemn cum ar fi barne si scanduri, care trebuie sa se sprijine pe o suprafata . Sistem de evacuare a aschiilor cu racordare la . RINDEA ELECTRICA 900W BT-PL 9. Rindeaua Electrica EP 650W de la Honest.


Rindea stern ep 900a

Pistol pentru vopsit electric Stern Austria SG- 900A. Aparate, Unelte și Scule de mână.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare