marți, 11 aprilie 2017

Iahnie de cartofi de post

Iahnia de cartofi este destul de satioasa si nici nu sta rau la capitolul. Lasam cartofii la fiert vreme de minute, la foc mic. Publicat in : Retete de post.


Mâncare de cartofi , rețetă culinară. Tocăniță simplă de cartofi , rețetă pas cu pas.

Cum se face o mâncare de cartofi simplă și rapidă, de post. Mâncărica de cartofi este o reţeta foarte uşor de preparat şi cu ingrediente la îndemână. Pentru zilele de post vă recomandăm mâncărica asta de cartofi. Este simplă, ieftină dar parcă îți mai vine să ceri o porție la cât de gustoasă . Etichetebulion cartofi ceapa garnitura garnitura cartofi reteta cartofi reteta de iahnie reteta de post reteta garnitura de cartofi.


INGREDIENTE: (pentru portii). Ingrediente: kg cartofi , 1g bulion, cepe, linguri ulei de măsline, legătură mărar, linguriţe sare, 1. Are nevoie de ingrediente pe care cel mai sigur le.

Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati potrivit de mari. Ceapa se toaca marunt si se caleste putin intr-o cratita cu ulei incins, se adauga . Iata o reteta simpla de post care se prepara rapid! Urmează pașii rețetei și sigur îți va ieși un preparat delicios.


Vedeta postului, tocanita de cartofi , este un preparat ieftin, rapid si sanatos. O reteta delicioasa gasim la regretatul gastronom Radu Anton . Ti-am pregatit o reteta de iahnie de cartofi numai buna de savurat si potrivita pentru orice masa. Se prepara rapid si usor!


Calim ceapa pentru iahnia de cartofi timp de 2-minute, dupa care adaugam cartofii taiati cubulete si ii lasam sa se inabuse intr-o cantitate de apa cat sa. Dragii mei, v-am promis multe retete de post in acest post al Sfintelor Pasti, si iata , ma tin de cuvant. Aceasta reteta de iahnie de cartofi este . O reteta veche ardeleneasca,rapida si ieftina, de mancare de legume pentru post sau o garnitura gustoasa alaturi de chiftele, carnati fierti, . De ce avem nevoie: 8-cartofi , fire de praz sau 3-cepe, 2-ardei grași, 4-roșii, ½ pahar ulei, 3-căței de usturoi, pahar bulion, sare . Tocăm usturoiul și pătrunjelul, și adaugăm peste iahnie.


Ați cerut, mă conformez (am cititori care au dorit mai multe mâncăruri de post ). Azi vă arăt o rețetă simplă, atât de simplă încât mă încumetam . Plina de legume, aromata, numai buna de intins painea prin sosul rosu delicios.

Uite cat de usor e sa prepari o tocana de cartofi si ciuperci de post , o reteta . Tocana de cartofi cu carnati de casa este o reteta veche, traditionala, ieftina, se poate face si de post , fara carne. Ii mai putem spune iahnie de cartofi cu carnati . MANCARURI CU LEGUME SI DE POST. Această tocană de cartofi românească este perfectă pentru post , mai . Daca vrei sa incerci aceasta reteta de post , afla din ce ingrediente. Se curãţã cartofii , se taie îmbucãturi, se pun la fiert în apã cât sã-i acopere,.


Mâncãricã de post la rãdãcinã, dar care, mai. Pentru ca astazi se lasa sec, v-am pregatit deja prima reteta de post. Tocanita de cartofi cu marar si usturoi. Inca o mancare la care nu pot sa indic o sursa ferma - ar fi f. Reteta simpla si usor de facut.


Mancarica de cartofi in sos de rosii. Pentru perioada Postului Mare, va recomandam o mancare simpla care incanta atat papilele gustative ale consumatorilor cat si pe . Tocana manastireasca este poate cea mai simpla reteta de post , insa. Cartofii si morcovul se spala, se curata de coaja si se taie cubulete, . Title: Sergiana meniu de post , Author: Segiana PR, Name: Sergiana meniu. Crumpeni tocăniţi cu albitură tocană de cartofi şi salată de varză.


Iahnie de fasole Ciuperci, la grătar Legume, la grătar. Două rețete tradiționale de mâncare de post - tocană de cartofi și tocană de ceapă -, cu ingrediente și condimente pe care orice gospodină le are în propria .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare