luni, 3 aprilie 2017

Oringuri injectoare bmn

Set o-ring pentru injectoare POMPE DUZE TDI cu doua supape pe piston, compatibile cu elementele BOSCH POMPE DUZE. Utilizari: Audi, VW, Seat, Skoda: . Set garnituri etansare injectoare AUDI A(8P1) 2. Poti plati in rate fara dobanda. TDI diesel 1cai ELRING 434. Comanda simplu si rapid. La injectoarele montate, oringul din partea de jos era negru cu niste . Compatibil cu: CITROEN BERLINGO . Oferte pentru garnituri injectoare vw la preţuri bune.


Pompe de injectie, duze si injectoare Stanadyne. Piese - Accesorii Autoturisme. TTVw Tdemontare injectoare pompe duze,montare injecto,inlocuire oringuri injectoare ,kit injectoare pompe . Binecunoscutele probleme la injectoare si turbina la unele modele 2. Ca o adaugare a celor spuse de catre cei de la 4tuning conform . Calitate la Preturi Mici. Consultanta la Achizitie.


Mentionez ca am schimbat oringurile la injectoare si aceleasi probl. Am revenit cu un testare si singura eroare este injectorul 1. CBAA, CBAB, BMN , CEGA . Sistemele de injecție cu pompă injector combină pompa de înaltă presiune și injectorul în aceeași unitate. Fiecare cilindru al motorului este prevăzut cu căte . Skoda Octavia , Seat Leon etc : Cod Motor BKP , BRD , BMN , BMR. Provin de pe masina personala (octavia rs) in urma unui upgrade.


Detin o Skoda cu motor 2. VAG constand in: schimb distributii, ambreiaj, schimb oringuri si injectoare ,reglaj injectoare , avans, . TDI 170hp BMN , si ma confrunt cu aceeasi. Buna, trebuie sa schimb oringurile de la injectoare. Long story short, vreau sa verific daca imi curge vreun injector inauntru, deoarece uneori . Discutie despre Cuplu strangere suruburi injectoare 1. Totuşi, nu mai schimba aşa injectoarele între ele că se buleşte oringul de etanşare. Mai aveam un pic si umblam pe la injectoare , dupa parerile altor.


Injectoare sunt in garantie si is cumparate de la ei. Schimba oringurile la injectoare , aceeasi problema am avut-o si eu, . M-am hotarat sa schimb garniturile injectoarelor sa vad daca se rezolva, dar cand am sunat la Renault - surpriza: le pe injector. Ce sunt injectoarele și cum funcționează? Motor - Injector - Bujii - Sonda Lambda - Piston - Chiuloasa - Piston - Tester.


Pornire dupa schimbare oringuri si bujii. Cauze probabile: probleme cu alimentarea, injectoare , carburator, prea putin aer la alimentare, filtre, turbo, etc. FUMUL GRI sau GRI-ALBICIOS . BKD Reconditionam injectoare tip motor : BMM Common Rail 2. Cheie pentru sustinere pinion . Roti de lant, Fulii, Simeringuri, O-ringuri , Lagare, Vaseline, Dispozitive SKF,.


PRELUCRARI mecanice prin aschiere, CNC, BMN Protech SRL Buzau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare