vineri, 14 iulie 2017

Crema de frisca cu gelatina

Prajitura Kinder felie de lapte reteta de Milchschnitte. Blat pufos cu cacao si crema alba si delicata, cu lapte, frisca si miere. Descoperă panoul „ Creme , frisca , gelatina ” creat de Monica, la care s-au abonat 1de persoane pe Pinterest. Vezi mai multe idei despre Candy, . Adaugam gelatina peste compozitia de ciocolata si o incorporam.


Asa ca va reorientati si faceti o crema pe baza de unt.

De aceea, eu folosesc lingurita de gelatina pentru 2g de frisca. Incalzim gelatina usor la bain marie impreuna cu o lingura de lapte . Ciocolata cu frisca ,lapte si gelatina ! Alexandra Violeta Artist. Daca probati reteta mea de Tort cu crema de iaurt si frisca , va astept cu drag. Ingredientele si modul de pregatire le gasiti aici . Iata o reteta delicioasa si aromata pentru crema de vanilie cu frisca si gelatina.


Se încorporeaza gelatina cu crema de brânză. Frișca se mixează spumă tare, apoi se încorporează în cremă.

De jur împrejurul foii de jos a blatului se așază . Acest tort diplomat este un desert usor de facut, se bazeaza pe o crema pe baza de lapte, oua si zahar la care se adauga gelatina si frisca. Punem gelatina in apa rece pentru a se hidrata. Mixați frișca lichidă proaspătă, pană ajunge la consistența normala . Frisca este smantana care se extrage din lapte proaspat prin centrifugare.


INGREDIENTE Un litru frisca Hulala pachete gelatina Dr. Tortul diplomat este un desert usor de facut, se bazeaza pe o crema pe baza. Prăjitură cu nucă de cocos și frișcă.


Separat se pune 2ml . Punem foile de gelatină la muiet în apă rece. Atenție să nu fie șerbinte frișca că. Adăugați frișca bătută cu gălbenușuri de ou și 2g de zahăr fin. Adăugați în cremă g de gelatină înmuiată preventiv și dizolvată.


Presarati lingurita de gelatina in linguri de apa rece. Supa crema de anghinare. Frişca se mixează spumă tare, apoi se încorporează în cremă. Fara gelatina , fara foc, obtineti o crema tare si frumoasa, numai buna pentru torturi si . Frisca batuta se pastreaza la frigider, pana cand va putea fi adaugata in crema.


Amestecăm foarte bine până la omogenizare.

Daca folositi frisca cu zahar ,folositi un iuart mai acrisor. Draga Matrioska aceasta rajiturica nu are gelatina asa ca o sa-ti placa cu siguranta. Adaugi frisca batuta peste mascarpone si amesteci pana se. Era ferma frisca obtinuta, m-am oprit din mixat. Apoi am luat gelatina care se hidratase suficient, am pus-o peste ananasul blendat si am . Pentru frișca de pe stratul . Iata un tort deosebit: Tort cu crema din iaurt, frisca si fructe.


Se pune gelatina la inmuiat in zeama de la compot in care s-a adaugat zaharul . Aşa că am luat castronul cu gelatină şi l-am pus pentru secunde la cuptorul cu microunde ( nu mai mult). Decoram prajitura cu frisca batuta si visine date prin zahar sau . Dupa ce s-a racit se adauga gelatina hidratat si topita. Se amesteca apoi se adauga si frisca batuta. Crema obtinuta va fi mai fina.


Sirop: 2ml apa, 150 . Gelatina se pune la înmuiat conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se scoate gelatina din folie, prin presare, si se dizolva cu linguri de zeama de zmeura, la foc mic. Cand crema incepe sa se gelifieze, se incorporeaza frisca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare