marți, 1 august 2017

Instructiuni de utilizare

Instrucţiuni de utilizare. Măsuri de siguranţă şi sfaturi,. MAŞINA DE SPĂLAT VASE - Sumar. Precauţii şi recomandări,. Nume utilizator : reprezintă denumirea unică alocată de bancă cu care te conectezi la Internet Banking şi care se regăseşte în contractul de servicii bancare .

Versiunea în limba română. Acest aspirator corespunde prevederilor de siguranţă prescrise. Găsește pe site-ul nostru oficial instrucțiuni de utilizare pentru produsele tale Tefal. De aici poti descarca versiuni de instructiuni de utilizare in format PDF pentru masinile tale de curatat.


Manualul de instalare (volum separat) pentru a vă familiariza cu utilizarea eficientă și sigură. INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE. SISTEM DE COMPRESIE TORACICĂ.


Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru instructiuni de utilizare , cu exemple: instrucțiuni de utilizare.

Aflați totul despre tehnologia și operarea autovehiculelor noastre. Aceste instrucţiuni descriu etapele necesare pentru transmiterea prin Internet a . Opţiunile dumneavoastră vor fi introduse într-o bază de. Plăcuţa cu informaţii tehnice.


Protecţia împotriva riscului de incendiu. Inlocuirea patroanelor de cerneala - Stilouri. Cartușul de cerneala pentru LAMY Dialog se atașeaza la . La predarea masinii de cusut altei persoane, transmiteti si acest manual de utilizare.


MASINA DE CUSUT DE UZ CASNIC. NU ajustaţi medicaţia în funcţie de rezultatele măsurătorilor realizate cu acest tensiometru. Felicitări pentru achiziţionarea aparatului de cafea su- per-automat Philips cu dispozitiv clasic de spumare a laptelui!


Service Mercedes-Benz: aici, proprietarii de Mercedes găsesc instrucțiunile de utilizare interactive corecte pentru seria lor constructivă. Pentru a beneficia la maxim de avantajele. Cântarul Polar Balance.


Unitate pentru încheietură Polar cu funcţie de urmărire a . This page is used to download our Manuals.

Apasati pe tasta “Prog” pentru a incepe programarea. LAR-3are o carcasă etanșă . Te rugam citeste si urmareste instructiunile de utilizare. Aici puteți descărca declarația de protecție a datelor, datele privind consumul de energie și declarațiile de conformitate.


Doar persoanele calificate sunt autorizate să efectueze operaţiuni de service. Cu se face țuica - instrucțiuni de utilizare ale cazanului pentru țuică - DES cazan basculant 100l. Actual consumption will depend on how the appliance is used and where it is located. Storage (net) volume, L. Vezi toate instrucţiunile de utilizare pentru Produse pe site-ul oficial.


Compania Braun are deosebita plăcere să vă ofere atât produse excepţionale cât şi instrucţiuni de utilizare uşor de citit şi de înţeles, care să explice cum se . Cele mai bune informații pentru o și mai mare plăcere a mersului pe motocicletă. Cu accesoriile potrivite puteți . In manualul de utilizare , poti gasi informatii suplimentare despre instalare si pornire, instructiuni legate de siguranta, sau sfaturi utile despre . Cartela SIM Ortel Mobile Prepaid pentru apeluri la un tarif convenabil în Germania și în străinătate – fără un preț de bază lunar, fără contract – pur și simplu . Calibrator Access Progesterone S0. Furnizat gata de utilizare. A se păstra la temperatura de -20°C.


Amestecaţi conţinutul prin . Butonul de activare EUCHNER este un buton de comandă acționat. Utilizare conformă cu destinația. Scurt manual de utilizare testo 510.


А Capac de protectie: pozitia in repaus. Б Niplu de conectare senzor de presiune diferentiala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare