marți, 27 februarie 2018

Ciorba de castraveti cruzi

Ciorba de castraveti cruzi

Dacă în domeniul culinar, Topoloveni este de câţiva ani încoace renumit datorită vestitului magiun de prune, mie îmi aminteşte de faptul că . Reteta culinara Ciorba bulgareasca de vara (de castraveti proaspeti) din categoria Borsuri si Ciorbe. Am facut aceasta reteta in urma cu trei ani si am cam uitat de ea. Merge bine vara , dar de fiecare data s-a intamplat ca am postat alte retete. Cum sa faci Supa rece cu castraveti cruzi. Ciorba de castraveti murati este foarte gustoasa si simpla de realizat.


Ciorba de castraveti cruzi

Află cum se prepară cu adevărat supa de castraveți. Este foarte bună pentru organismul tău, mai ales pe timp de vară. O supă de castravete uşoară, răcoroasă şi potrivită pentru diete. Uite cât de simplă și rapidă e reţeta! Ideală în zilele fierbinți de vară!


Reteta turceasca de supa rece de castraveti si iaurt. Supa rece de castraveti este o reteta usoara, sanatoasa si racoritoare. Eu de fel sunt mare amatoare. Ciorba de salata taraneasca, cartofi la cuptor cu carnat, salata moderna Gatind cu chef Marcela.


Supă de castraveți raw vegană. Vara și ale ei zile toride! Aragazul și nu am chef să transpir în bucătărie!


Dar cine zice că trebuie să pornim . Castravetii nu ar trebui sa iti lipseasca din cosul de cumparaturi pe perioada verii , cand se gasesc din abundenta si su. Aceasta supa de castraveti cruzi cu caju si condimente naturale indeplineste toate criteriile de mai sus si in plus se prepara si rapi in mai . Supa bulgărească de castraveti , Tarator, este perfectă pentru zilele calduroase. Este preparată la rece, din castraveți și iaurt, se servește de . Pentru zilele foarte calde de vara, va recomandam sa preparati o supa rece de castraveti. In acest fel veti profita de o supa care are putine calorii si se prepara . Consumul de castraveti verzi, proaspeti, nu murati, are foarte multe efecte benefice asupra sanatatii.


In aceasta perioada a anului ii gasiti din . Ceapă,usturoi,făină,unt şi mirodenii, împreună cu nişte castraveţi verzi feliaţi, fac ciuşpaisul, o mâncare tipic de la ţară şi foarte gustoasă. Vizualizarea ingredientelor,a modului de prepare ale retetei: Supa rece cu castraveti cruzi. Este o supă rece de vară, ideală în condiții de căldură mare. Castravetele este unul din cei mai buni diuretici care în același timp hidratează . Cu un conţinut mare de apă (peste ), castraveţii sunt legumele perfecte pentru hidratarea organismului şi curăţarea lui de toxine.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Povestea acestei porţii de supă cremă de castraveţi s-a născut într-o zi călduroasă de vară. Aceasta ciorba de origine ruseasca, foarte parfumata datorita afumaturii si deosebita in acelasi timp pentru ca contine castraveti murati. Se adauga carnea fiarta si castravetii cruzi , curatati de coaja si taiati felii.


Tzatziki-iaurt-grecesc- castraveti -usturoi (3) Sos Tzatziki din iaurt cu castraveti si usturoi (2). Bors de perisoare - ciorba cu perisoare fragede din carne de pui . Mancare de castraveţi cruzi. Poți face o ciorbă de castraveți acri de zile mari, dreasă cu iaurt dacă e . Descopera o serie de retete cu castraveti pentru mese sanatoase. Consulta retetele culinare cu castraveti de pe Qbebe!


Mie mi s-a parut ciudat sa incalzesc castravetii …sau sa-i gatesc pe foc. Gustare: un pahar de kefir degresat (1ml), amestecat cu un castravete şi. Gustare: salată cu castraveţi proaspeţi cu verdeaţă în cantităţi nelimitate. La capitolul ciorbe reci, le avem si noi pe ale noastre – nu stiu despre voi, dar.


Merge să adaugi si bucățele de castravete , tot pentru textură. Cacik – salata turceasca de castraveti cu iaurt. Supe de vara preparate.


Mai precis, se face cu iaurt gras si scurs, iar castravetii se scurg si ei foarte bine inainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare