miercuri, 18 iulie 2018

Dobanda card avantaj

Dobanda card avantaj

Posibilitatea de a plăti în rate cu dobândă produsele serviciile . Aplica online pentru primul card de credit din Romania pentru cumparaturi in rate cu dobanda. Ai pana la de rate la peste 95de comercianti parteneri. Toate cumpărăturile de minim 3lei pe acelasi bon fiscal/factura se pot achiziţiona în oricare din magazinele noastre în sau rate fără dobândă * prin Card. Like a Pro este o investiție în tine! CardAvantaj - primul card de credit ce ofera plata in rate cu dobanda.


Dobanda card avantaj

Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma. Bancile parca traiau din dobanzile percepute. Orice banca ce emite carduri percepe taxe de adm. Cumpara Rca in Rate fara dobanda , pana la rate. Plateste cu cardul si iti trimitem polita pe mail.


De exemplu, cu un card de credit cu limita de 20RON achiziționezi bunuri in valoare totala de 300. RON va fi eșalonată în rate (2RON pe lună fără dobândă ). Card Avantaj de la Credit Europe Bank, RATE. Alege acum un sistem de rate cu cardul de credit si beneficiezi de livrare rapida peste tot in tara! Acum ai acces la serviciile Retelei private de sanatate REGINA MARIA in maxim rate fara dobanda *, prin CARDAVANTAJ.


Dobanda card avantaj

Poti accesa mai usor serviciile . Carduri de credit cu dobanda. Ratele fixe fără dobândă la cardurile de credit au fost concepute pentru a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare