vineri, 13 iulie 2018

Fursecuri linzer

Aluatul este unul frage parfumat iar umplutura este din marmelada fina cu decor de nuci zdrobite. Rotite cu gem, din aluat fraged care se topeste in gura, umplute cu gem acrisor de caise sau cu . Sunt fine , au un gust aparte datorita gemului usor acrisor de caise si nu . Daca vreodata vreti sa surprindeti pe cineva cu niste fursecuri fine, cu gust minunat, atunci alegeti fursecurile Linzer. Le-am umplut cu ce gem . Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Ne mai ramane aproape o luna pana atunci si deja ne.


Fursecuri linzer

La noi nu exista Craciun fara fursecuri Linzer. Sunt atat de fragede si gustoase incat dispar mereu primele de pe platou. Migdalele macinate din . Nu a Craciunului, ci a Revelionului. Pe cât erau de simple erau fursceurile Linzer, pe atât erau de bune la gust.


De pus pe lista de Pasti! In fiecare iarna la noi in casa se coc tot felul de fursecuri, care mai de care mai speciale si mai . Reteta austriaca veche, de . Din celalalt aluat intins decupam aceeasi forma, dar mai decupam si din mijloc un cerculet sau alta forma. Coacem fursecurile in tava tapetata . Si eu fac in perioada sarbatorilor de iarna, fursecuri in diverse forme . Sunt fursecuri pe care eu le- am descoperit acum ceva timp cand cautam retete pentru . Cupcakes – blat brioșă cu vanilie sau cacao și cremă șarlotă cu diverse arome. Bărcuțe și minitarte – aluat biscuite crocant – cacao sau simplu, . Alaturi de un ceai fierbinte sau o ciocolata calda aceste fursecuri cu gust fin de unt, nuca si gem combinate perfect sunt alegerea potrivita intr-o zi de iarna.


Fursecuri linzer

Category: Snackuri și dulciuri. Ele ar face fata cu brio la o masa festiva dar . Un tort racoros, aromat, potrivit pentru orice ocazie. Contine blat pufos de vanilie, insiropat, crema de portocale, mousse de ciocolata alba si jeleu de portocale. Pentru ca sarbatorile de iarna se apropie, iar fursecurile sunt mereu. Poate fi folosit: în dietă fără gluten, și săracă în proteine.


Cand a devenit lichid se rastoarna pe o bucata . Ingrediente:- 3g faina - 1g zahar - 1g unt rece - ou - galbenus - lgr. Si iata ca incheiem si acesta minunata colectie de fursecuri de Craciun cu aceste superbe fursecuri Linzer. Sigur, cu totii am auzit de ele si . Linzer are o istorie indelungata in patiserie. Fursecuri Trabuc de miere. Se pot savura timp îndelungat.


Fursecuri linzer

Eu as face niste fursecuri linzer cu unt,aromate,fragede,parfumate,umplute cu dulceata de portocale si ghimbir,excelente pentru atmosfera . Articole din fursecuri scrise de Lavinia P. Aceste fursecuri crapate cu ciocolata sunt de origine americana, se fac in perioada sarbatorilor de. Se framanta bine si se fac foi. FURSECURI LINZER CU GEM. Lăsați să se răcească, după care puneți câte o linguriță de gem, lipiți fursecurile două câte două și . Prajitura cu gem si aluat razuit ( raioasa).


Lintzer cu gem de caise si nuca. Zilele trecute, tot cautand o reteta noua de prajituri, care sa constituie o alternativa demna de luat in seama la cele deja preferate de fetele mele . Si pentru ca niciodata nu stim suficiente retete de fursecuri, am ales o reteta de. Cel putin asa am inteles de la.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare