joi, 1 noiembrie 2018

Farfurii trestie de zahar

Farfurii trestie de zahar

Farfurii din Trestie de Zahar. Comanda online ambalaje pentru catering pe Wepack. Paharele noastre sunt făcute din plante și au la bază pulpa din trestia de zahăr.


Aceste farfurii de unica folosinta biodegradabile fac parte din gama produselor premium. Sunt de culoarea alba, iar materia prima din care sunt confectionate . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Cumpara Set farfurii rotunde bio din trestie de zahar buc, 22cm Biodeck de la eMAG! Caserole dreptunghiulare din trestie de zahar cu capac atasat. Brand: ALABALAMaterial: Trestie de zaharGreutate: 0. Poti cumpara Set farfurii rotunde bio din trestie de zahar buc, 22cm produse. FARFURII BIODEGRADABILE OVALE.


La aceasta farfurie se poate atasa capac transparent din . Refuz sa-mi servesc musafirii in farfurii si pahare de plastic. Materiale: Tescovină de trestie de zahăr , bambus, lemn, hârtie. Bolul de unica folosinta este 1 reciclabil si . Produse finite: cutie de prânz caietul de sarcini diferite, tăvi, farfurii , boluri, clapetă cutie, cutie . Albe, Biodegradabile, Ø-22cm.


Veselă și ambalaj de unică folosință. Prezentarea este la fel de importanta ca gustul mancarii. Ia-ti farfurii frumoase de la Carrefour. De curân însă, au apărut şi la noi farfurii biodegradabile şi chiar comestibile din tarâțe de grâu, trestie de zahăr , bambus sau măr. Mini farfurii patrate pentru aperitiv 1mm.


Biotrem produce în prezent farfurii de diverse dimensiuni, boluri și. Articole biodegradabile - farfurii bio. Ambalaje biodegradabile din trestie de zahar.


Farfurii trestie de zahar

Paharele sunt făcute 1 din plante și au la bază pulpa din trestia de zahăr. Vesela de unică folosință biodegradabilă din fibre de trestie de zahăr este cea mai . Sunt concepute pentru ceaiuri sau băuturi reci. Disponibil in dimensiunile: 2. Certificare CERTCO care respecta toate directivele europene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare