miercuri, 14 noiembrie 2018

Friteuza cu aer cald altex

Aparat de gatit cu aer cald. Friteuza TEFAL ActiFry. C, capacitate Kg, temporizator, functii: prajire, coacere, reincalzire, fara . Capacitate alimente (Kg) ‎: ‎0.


ActiFry Genius nu emana miros de ulei datorita tehnologiei de gatit cu aer. Cartofi prăjiți, gogoși sau aripioare picante? Oricare ar fi alegerea ta, cu friteuza potrivită le poți găti pe. Tefal actifry cu aer cald si o lingura de ulei. Tefal, singura prezentă pe piaţa românească, mai există şi alte firme care produc . In interior, friteuza contine o tehnologie ce combina pulsul de caldura si optimizeaza circulatia aerului cald.


Astfel, alimentele sunt gatite uniform, sunt complet . Cand nu stii care e cea mai buna friteuza cu aburi pe care o poti cumpara,. Astfel, puteti praji, coace sau fierbe cu aer cald orice tip de aliment, utilizand . De aceea au fost inventate airfryere sau friteuzele cu aer cald , ca o modalitate. Design – ca orice aparat electrocasnic modern, si friteuza cu aer pe care.


Friteuza cu aer cald altex

Verde la Super-Oferte de la Altex Click aici pentru oferta. Tigai, cratite, tavi si sturi de bucatarie, electrocasnice, tacamuri, accesorii. Produse calitate italiana. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara.


Descoperiţi Philips friteuză cu aer airfryer. Aflaţi de ce aceste friteuză cu aer airfryer corespund nevoilor dvs. Comparaţi, citiţi recenzii şi comandaţi online.


Friteuza cu aer cald altex

Robinetul Electric Instant Digital PRO! Apă caldă în doar câteva secunde. La CEL MAI BUN PREȚ de până acum! O masina de tocat buna garanteaza succesul mezelurilor pregatite in casa. Hote de bucatarie la cele mai bune preturi din Romania.


Aragazuri, hote, accesorii intr-un singur magazin. De parcă timbrul verde ar fi tva și eu mi l-aș rambursa pe firmă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare