joi, 23 mai 2019

Licitatii anaf auto

Auto HONDA CIVIC Braila. Iată cele mai atrăgătoare oferte propuse luna . ANAF scoate la licitație mașini confiscate, la prețuri pentru toate buzunarele. Cuvant cheie: Categorie si marca:.


Cei interesaţi de cumpărarea maşinilor vândute la licitaţii ANAF octombrie.

ANAF Sibiu scoate la licitatie o serie de masini confiscate. Masini care in trecut valorau zeci de mii de euro sunt scoase la vanzare de ANAF. Véhicules Utilitaires et Tourisme- Ald automotive Temsys et Parcours.


Additional auction fees. Agentia Nationala de Administratia Financiara ( ANAF ) a programat pentru luna mai multe licitatii , de unde cei interesati pot achizitiona la . Pe februarie, începând cu ora 10. ANAF pune la bataie mai multe masini confiscate la preturi foarte bune.

ANAF continua sa scoata la vanzare numeroase modele de masini confiscate din intreaga tara, iar pentru acest lucru organizeaza mai multe . Românii care sunt în căutare de chilipiruri auto pot lua în considerare, pe lângă ofertele samsarilor de maşini, şi cele ale Fiscului. Transmite oferta Vezi . Agenţia Naţională de Administrare Fiscală ( ANAF ) organizează licitaţii în ianuarie şi februarie pentru vânzarea unor maşini confiscate. Iar preturile sunt pe . Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca va organiza, în această lună, o serie de licitații , cei interesaţi în cumpărarea . Aici gasesti cele mai noi stiri,.


ANAF a anunţat că scoate la licitaţie numeroase maşini care au fost confiscate de la foştii proprietari după ce aceştia au fost executaţi silit. Oficialii au scos la licitație mațini pentru toate buzunarele. La sfârșitul lunii instituția vinde mașini precum Opel, Renault sau Peugeot la prețuri care . Fiscul a scos la licitaţie un adevărat parc auto , format din maşini confiscate de la datornicii din toată ţara.


Pe site-ul ANAF puteți găsi aproape . Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu a lansat, la început de an, o serie întreagă de licitații pentru valorificarea mai multor . La sediile Agentiei Nationale de Administrare Fiscala au loc în aceasta perioada numeroase licitatii , prin intermediul carora institutia vrea sa . Cea mai bună ofertă la automobile pare să fie la ANAF.

Licitatii inchise mașini. Instituția scoate la licitație mașini la prețuri reduse. Un automobil costă poate costa . Preţuri mici la autoturisme de lux: Audi cu 7. ANAF anunta o licitatie cu preturi accesibile pentru toata lumea pentru masinile confiscate de statul roman. ANAF Turda scoate la licitatie autoturisme si un teren extravilan.


Ambele licitatii vor avea loc in luna decembrie. Agenția Națională de Administrare Fiscală ( ANAF ) vrea să valorifice mai multe bunuri aparținând . ANAF organizează în perioada următoare mai multe licitații la Sibiu, prin care se vor valorifica autoturisme confiscate dealungul timpului. ANAF derulează, prin Direcția Regională Ploiești, o serie de licitații pentru valorificarea de autovehicule și . Prețurile de pornire variază . Trei autoturisme sunt scoase la vanzare de catre ANAF , prin.


Mangalia, pe strada Mihai Viteazu, se va vinde la licitaţie un bun . Vânătorii de chilipiruri trebuie să ştie că un autoturism BMW scos la licitaţie de ANAF a fost . Dacă vrei să-ţi schimbi maşina, deschide bine ochii! Cel mai ieftin autoturism scos la licitație este un Hyundai Getz care, . ANAF vinde în perioada imediat următoare mai multe mașini confiscate. Surplex Utilaje Second Hand GmbH. Aveti de vanzare sau vreti sa cumparati un autoturism din Germania?


Intrati in licitatie si obtineti cel mai bun pret pentru modelul dorit. Astfel, în cadrul licitaţiilor . De asemenea, ANAF va scoate în luna iulie la licitație și mai multe automobile , printre care se numără un BMW X la 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare