miercuri, 22 mai 2019

Spalatoreasa lenjerie

Spalatoreasa lenjerie

Fisa postului Spalatoreasa Lenjerie , pagini, lei, Adauga in cos . Oferte noi pe post de Spalatoreasa - lenjerie. Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 59. Spalatoreasa lenjerie : efectueaza spalarea automata a uniformelor salariatilor si clientilor, si calcarea acestora. Româna, Engleză, Rusă . Numărul de locuri vacante.


Spalatoreasa lenjerie

Descrierea locului vacant. Data inceperii activității. Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei.


Colecteaza lenjeria murdara de la sursa. Verifica lenjeria ca produs finit din punct de vedere al calitatii , integritatii si daca corespunde scopului destinat. Cum nu avea de nici unele, stareța avu delicatețea de a-i trimite lenjeria și hainele de care avea nevoie. După lenjerie , îi trimise și spălătoreasa care să i le. Cerințe: - Dorința de a munci - Persoane energice, harnice, atente.


Aceeaşi spălătoreasă primea un număr stabilit de piese de lenjerie , deşi detaliile acestora nu sunt specificate în registre53. Oricât ar părea de improbabil, . Send to a friend local_printshop Print job. Aplică instant pentru Spalatoreasa Lenjerie în Tulcea la Spitalul Judetean De Urgenta. Vezi descrierea jobului, responsabilități și cerințe.


Grădiniţa „Voinicel” din Chitila, Judeţul Ilfov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale. Oferta job cu norma intreaga pentru nevoile tale. Postul consta in spalarea, uscarea si calcarea lenjeriei. Programul de lucru este de ore pe zi. Colega mea spălătoreasă a lăsat să se înţeleagă că este din Danzig şi a schimbat cu.


Spalatoreasa lenjerie

Apoi ne-a adus un teanc de lenjerie intimă, fără nasturi, doar cu şnururi. DANADI SRL angajeaza Guvernanta si Spalatoreasa in Constanţa cu program Full-Time, experiența. A-Poiana Brasov angajeaza spalatoreasa lenjerie. Spalatoria este in incinta unitatii, se asigura transport cu masina unitatii din Livada in Poiana . MARY ANNES SRL – Bistriţa.


Business Sales Advisor. MUNCITORI NECALIFICATI IN AGRICULTURA, SILVICULTURA SI PESCUIT. SPALATOREASA LENJERIE – VIKING SRL, ODORHEIU SECUIESC, JUD.


Adresa: Timisoara, Str: Petru Cermena, nr:1BLocuri disponibile: 6Studii: Scoala generalaVechime: 0Tip contract: Pe perioada nedeterminata. Lenjeria se pune întâi la înmuiat peste noapte în apă cu săpun fin din ulei de . Spălătoreasa este un personaj important, extrem de conştient de propriai valoare. Angajam spaltoreasa lenjerie.


DENUMIREA POSTULUI- spalatoreasa. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa pune periodic la dispoziţia şomerilor locuri de muncă, pe care le afişează . SPĂLĂTOREASĂ LENJERIE – post, durată nedeterminată, Creșa nr. Condiții specifice de participare – studii generale,. Our website is under construction. Mii de posturi vacante, joburi în cele mai bune companii din Chișinău, Moldova.


Gasește-ți un job bun din Chişinău. ASOCIATIA VALEA IZVOARELOR – Târgu-Mureş. Cusătoreasă-restaurator costum şi lenjerie.


Spaltorie La Patrat angajeaza pentru pozitia Spalatoreasa Lenjerie in Brasov, Strada Muncii Studii: Fara Studii Experienta necesara: Fara experienta (0-an). Coduri COR pentru toate . Schimbă lenjeria pătuţurilor săptămânal şi de câte ori este nevoie;. NIVELUL POSTULUI: de executie. ANEXĂ LA CONTRACTUL INDIVIDUAL .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare